Menu
Familieliv / Livet

Indhentet af hverdagen

IMG_0719 copy

Jeg er i den grad blevet indhentet af hverdagen. Hverdagens trivialiteter og tidsbestemte gøremål, har ramt mig efter ferien så, tiden til bloggen og anden online aktivitet er minimal og egentlig er det helt ok. Vi nyder bare alle de sensommerdage vi er blevet beriget med her den sidste uge. Vielsker at kunne være udenfor, uden at det blæst, som vi jo ofte har her i Danmark. Terrassen og haven er blevet brugt og ikke mindst nydt, i rå mængder. Det er jo med at nyde det hele lige nu og her, for inden længe rammer efteråret os, og det er helt sikkert med fuld styrke, og med det kommer også mere indeliv.

Der er dog stadig masser af lave i haven også når efteråret banker på, for vi har et par frugttræer der skal indkøbes og plantes, men planteskolen har endnu ikke fået dem hjem, ligesom vi har lidt andet i tankerne. Måske det bliver til et par højbede til jordbærerne eller andre blomstrende buske og sådan kan vi blive ved. Det er godt, at have drømme og tanker for haven og den er jo konstant i udvikling og omrokering. Sådan er det vist for alle haver.

I dag regner det, indimellem let og indimellem lidt tungt, så dagen skal bruges til lidt forberedelse til min mega-meget-runde fødselsdag, som er i starten af september.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  21. august 2016 at 13:03

  Sometimes, you have to enjoy the every day as well 😉 Glad that you can enjoy your garden! xox

  Reply
  • Catarina
   5. september 2016 at 17:33

   My garden is also a place where I can “escape” the “madness” called work 😀

   Reply
 • Karin
  27. august 2016 at 09:25

  Dejligt med en så smuk og dejlig have, og endnu bedre den ligger på Fyn, vejret er da som oftest bedre hos jer end her i det blæsende vest nord vestlige hjørne 🙂
  Puha, der er ikke lang tid til den store dag, lige nu i skrivende stund det jo om en uge,glæder mig så meget til der bliver løftet et slør for alle de ting der skal ske denne dag, aften, weekend. For jeg kan fornemme du vil blive fejret med pomp og pragt, og lige præcis som du kan lide det 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. september 2016 at 17:34

   Ja, indimellem er vi heldige med vejret og vi nyder hver dag hvor solen skinner og kan se at haven trives, med det vi gør ved den 😀
   Det var med en let nervøsitet at dagen kom nærmere og nærmere, men den va så fantastisk og helt som jeg ønskede mig den. 😀

   Reply

Skriv en kommentar