Menu
Familieliv

Ugerevyen vol. 2

Uha, jeg er vist gået hen og blevet noget af en ugebloggr, end en hverdagsblogger. Men livet er altså meget mere spændende ude i det fri, specielt nu med alt den dejlige sommer (sensommer) og sol, som Danmark er begunstiget med i disse dage.

Forberedelse til en rund fødselsdag

Forberedelserne til næste weekends gæstebud og min runde fødselsdag, er så småt gået i gang. Der er skrevet lister og dobbelttjekket lister og den mad som vi har kunne lave på forkant, er lavet og lagt i fryseren. De sidste forberedelser, med hensyn til mad, opdækning osv. kommer først til at kunne klares dagen op til næste lørdag. På torsdag kommer det ekstra køleskab, som vi har lejet, ligesom, vi også køber det sidste ind dagen før. Det vi skal have udefra, er bestilt og skal bare hentes. Så jeg må sige, at vi i den grad er helt og aldeles med.

Vasketøj

Lørdagen er blevet brugt på at reducere mængden af vasketøj, ikke fordi vi har meget, nu hor vi kun er Søren og jeg, men der kommer jo alligevel mindst to sæt tøj til vask hverdag, så det bliver alligevel til lidt. Men med sådan en dejligt solskinsvejr og ikke mindst den dejlige varme, så tørre en maskine på samme tid, som det tager at vaske en ny maskine. Så vi tager tøj ned fra snorerne, samtidig med at vi hænger andet op. I nat skal vi igen nyde, at ligge i sengetøj som dufter af sommer. Skønt. DSCF8624_1 copy

Haven

Denne weekend skal vil vi bare nyde hinandens selskab og ikke mindst nyde, at vi kan skifte mellem alle vores terrasser, alt afhængig af sol, vind og skygge. Det nye levende hegn i hjørnet af terrassen, er også ved at ligne noget og jeg er sikker på, at vi allerede næste år, har et helt levende hegn, som vil give endnu en grøn hyggekrog. Vores nyplantede æbletræ, som vi plantede i foråret, har hele to æbler på sine spinkle grene, så dem glæder vi os til, ligesom vi glæder os til næste år, hvor vi forhåbentlig, får endnu flere æbler. Men indtil da, har vi lov til at snuppe så mange af naboens æbler, som vi kan nå fra vores del af haven. Og mon ikke han, som de aldre år, kommer forbi med en spandfuld, når han går i gang med plukkeriet, det tror jeg. Alt er så dejligt grønt, selvom vi på nogle af buskene kan se, at efterårsfarverne stille og roligt er ved at indfinde sig. Men det er jo årets gang og indtil vi ikke længere at hygge os i haven og på vores terrasser, så gør vi lige nu alt hvad vi kan, for at nyde nuet og ikke tænker på efteråret.

4 kommentar

 • Karin
  27. august 2016 at 17:49

  Hvor er det en vidunderlig have, jeg er vild med den, så skøn med masser af dejlige farver, og det hele er så velholdt.

  Jeg er lige kommet ind fra min altan, nåede også lige et par timer i solen i dag, i går måtte vi jo døjes med kulden fra vest, desværre.

  Glæder mig så meget til at hører mere om forberedelser og efterveer fra en fest der skal markere noget helt specielt for dig, et hjørne der skal rundes. en ny epoke, du allerede har påbegyndt rejsen på, som du vil fortsætte, og nyde hvert et øjeblik.

  God lørdag, weekend ønskes du herfra.

  Reply
  • Catarina
   5. september 2016 at 17:36

   Det er Så dejligt aat det vejr vi har været beriget med de sidste mange uger, har gjort det muligt at opholde sig udenfor, om det så er en altan, eller en have er lidt lige meget, bare det at kunne sidde udenfor og drikke en kop te eller kaffe er skønt. 🙂
   Håber du har haft en dejlig uge og weekend og lige nu sidder på den altan og nyder septembersolen 😀

   Reply
 • Celena
  29. august 2016 at 13:30

  I agree! We have to enjoy every last minute of summer! Too bad that we cannot put some in a bottle and pull it out in the winter 😉 Happy week to you xox

  Reply
  • Catarina
   5. september 2016 at 17:37

   It rely would be grate if we could bottle som of this lovely wether and enjoy it during the snowy days 😀

   Reply

Skriv en kommentar