Menu
Familieliv

Mandagsfrihed

I dag havde både Søren og jeg taget en fridag, ligesom vi også begge havde fri torsdag og fredag i sidste uge (der var jo noget mad der skulle forberedes og købes ind til) og vi har virkelig nydt dagen, selvom vi også har lavet en del. Når man har overnattende gæster kommer der jo en del sengetøj og håndklæder der skal vaskes og med due og diverse andre småting der har “hobet” sig, så er det rart at komme i bund efter en dejlig weekend.

Blandede_Hverdagsbilleder_20160905_112 copy

Jeg nåede også ind til min veninde med de lånte due, som tørrede fint i det skønne solskinsvejr, samt de borde jeg også lånte af dem. Derudover har også været tid til at nyde have og terrassen og sikke da en smuk dag det har været og det ser ud til at vi får den samme vejr type resten af ugen. Jeg er fan.

Blandede_Hverdagsbilleder_20160905_113 copy

Nu er vi klar hvis der skulle komme overnattende gæster, ligesom vi er klar til hverdagen i morgen hvor ejg også skal give fødselsdagsbrød og selvfølgelig får de også is og lidt fyldt chokolade.

2 kommentar

 • Karin
  5. september 2016 at 20:03

  Vidunderlig afslutning på en fantastisk dag.
  Dejligt med et par fridage både før og efter din runde fødselsdag, så er det muligt at gøre tingene i roligt tempo, fremfor stress og jag, hvilket jeg ved du ikke er den store tilhænger af.
  At vejret så har været indian summer look a like i dag, gør det endnu mere perfekt.
  God arbejdslyst/hverdag.

  Reply
  • Catarina
   6. september 2016 at 07:02

   Det var perfekt med de dage og vi har i den grad hygget os med at lave mad og ordne de sidste forberedelser, ligesom vi har stornydt fridagen her efter 😀
   Og ja, vejret har jo været vidunderligt og det fortsætter jo ugen ud, så det er skønt 😀
   Du ønskes også en dejlig uge og i morgen har du jo fri. kønt 🙂

   Reply

Skriv en kommentar