Menu
Livet

Der var pyntet fint op

Jeg mødte lidt tidigere ind på kontoret i dag, da jeg havde været forbi bageren, for at hente morgenbrød til firmaet og det første der mødte mig, var en lille flagstang i mellemgangen og inde i vores køkken/kantine. da jeg kom op på min plads, var der også fint pyntet med flag.

Lidt over 9 satte vi os til morgenbordet, hvor mine kollegaer også overrakte mig en fødselsdagsgave. Jeg fik en skøn flaske rødvin og et gavekort til min lokale planteskole. Så nu skal der i den grad planter i have og jeg kan få mange mange dejlige planter for det kort.

4 kommentar

 • Karin
  7. september 2016 at 08:17

  Hvor er dine kollegaer bare fantastiske, og det at der var tid til at hygge over morgenbrødet, og en gave fandt din vej.
  Det bliver spændende hvad du finder til haven derhjemme 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. september 2016 at 20:01

   Ja, det var slet ikke tosset at komme på arbejde og blive forkælet endnu engang. 😀 Vi tager os altid tid til at fejre dem der har fødselsdag,hvilket er meget hyggeligt 😀

   Reply
 • Celena
  7. september 2016 at 11:52

  Great way to start the day! Tillykke igen 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. september 2016 at 20:02

   Thanks a lot 😀

   Reply

Skriv en kommentar