Menu
Livet

Historien om en sandal

Den her kjole havde jeg på til min fødselsdag, er en kjole jeg har haft i rigtig mange år, ja faktisk i 21 år. Lige siden jeg fik den, har jeg bare elsket den kjole. Farvekombinationen og ikke mindst snittet, som jeg synes er ret flatterende. Da jeg de sidste 7-8 år stille og roligt tog de hersens famøse 12 kg på, kunne jeg desværre slet ikke passe den, men jeg ikke har kunne nænne, at skille mig af med den, selvom den ikke passede. Nu hvor jeg har tabt mig og jeg igen passe den fine kjole, kom jeg til at tænke på, at jeg faktisk ikke havde nogle sandaler som sådan rigtig passede til den. Det er nemlig en kjole hvor sandaler passer yderst godt til den, synes jeg.

Jeg pløjede nettet igennem, men fandt ligesom ingen som jeg synes passede til farverne. Men så faldt jeg over denne side, hvor man selv kan designe sine sko, men facon, farver osv. Wauw, nu havde jeg muligheden for at designe mine egne sandaler. Så det gjorde jeg.

Da jeg havde afsendt ordren, fik jeg selvfølgelig en ordrebekræftelse på den. Et par dage efter, fik jeg besked om, at nu sandalerne var ved at blive lavet. Endnu en uge gik og jeg fik endnu en mail, men at nu var de snart færdige. Efter at have ventet endnu en uge, kom der endelig besked om, at sandalerne var afsendt og 3-4 dage efter, modtog jeg dem. De var pakket yderst smukt ind og med et lille brev ved. Så alt i alt gik der en lille måned inden jeg modtog dem. Det er faktisk ikke så længe og prisen ganske ok.

Blandet_20160320_049 copy

Blandet_20160320_050 copy

Blandet_20160320_051 copy

Blandet_20160320_052 copy

Jeg kommer ikke til at bruge dem så meget, men til gengæld holder de så også i mange år. De er “bare” sandalerne til præcis denne kjole og de er vitterlig lige præcis som jeg forestillede mig de ville være, da jeg sad foran computeren og valgte hvordan de skulle se ud. Jeg kunne sagtens blive fristet til at lave flere sko fra Shoes of Prey, hvis jeg en dag står og mangler nogle helt specielle.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Pernille
  6. september 2016 at 18:14

  Sikke en fantastisk mulighed 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. september 2016 at 18:17

   Det er så smart 😀

   Reply
 • Karin
  7. september 2016 at 08:14

  Tænk sig at du har gemt en kjole så længe, og det lige blev den du valgte til den store fest. Og på billedet viser den så tydeligt det flotte snit, og hvordan den falder smukt.
  At du så finder en mulighed for at designe din helt egen sandal til præcis denne smukke kjole, wauh…. så smart.
  Nu vil begge dele finde vejen ud af skabet sammen, ikke lige til den næste fest du deltager i, men……. der skal nok komme arrangementer hvor de findes frem.

  Reply
  • Catarina
   8. september 2016 at 20:00

   Jeg har det med at gemme klædningsstykker som jeg virkelig har været glad for, og når snittet er tidløst, så ekstra meget. Jeg har en kort kjole, som jeg også har gemt, den er også blevet brugt nu hvor kilogene er røget og den er faktisk 25 år gammen og købt i Sidney 😀
   Ja, de sandaler er skønne og jeg er sikker på at jeg en anden gang, vis jeg ikke kan finde noget der passer, kan finde på at designe nogle sandaler eller sko selv. 😀

   Reply
 • Celena
  7. september 2016 at 11:49

  What a fantastic idea! I also love the packaging and attention that they give…. and your design! xox

  Reply
  • Catarina
   8. september 2016 at 20:02

   I just love them and the fact that they just are so comfy is fabulous 😀

   Reply

Skriv en kommentar