Menu
Camping / Familieliv

Campingdrømme

Lørdagen blev godt brugt. Jeg har brugt en del tid på at skrive nogle artikler til AltOmCaming.dk og ordne ditto billeder. Og med alle de ord om camping, kom vores campingdrøm igen op og vende herhjemme.

Vi går med sådan en drøm om at tage et par måneder i foråret (altså når vi engang ikke skal arbejde mere) og kører Italien tynd. Helt oppe fra og ned over ved den østlige kyst, helt ned til det yderste af hælen, over til tåspidsen, videre til Sicilien og op igen langs- og på kryds, af den østlige side.

CartinaEnitOK.indd

Det vil helt sikker blive en helt igennem fantastisk tur og når vi så har “opdaget” Italien, så kan det jo snildt passe med, at vi det efterfølgende foråret, snupper Portugal og Spanien. Eller noget…

Campingdrømmene lever i bedste velgående og vi hygger os med at snakke om alt det vi har i vente. Derude i fremtiden.

6 kommentar

  • Karin
    18. september 2016 at 08:58

    Dejligt med drømme, dem kan ingen tage fra os, heldigvis.
    For mig er drømme, noget der godt, de holder smilet på læben og i sindet, selv på tidspunkter hvor der er bump/forhindringer der skal klares. Om drømmene bliver til nye eller virkelighed er ikke altid det vigtigste for mig, bare de har plads i min sjæl.
    Italien er et land jeg meget gerne vil se mere af, det er det land jeg kun har været på gennemrejse i, 12 timer i Rom, hvorefter turen gik til Brindisi – hvor jeg sejlede til Korfu. Og transporten foregik i tog 🙂

    Reply
    • Catarina
      18. september 2016 at 15:17

      Jeg tror det er sundt at have drømme og om de bliver til noget, er nemlig lige det. Nogle gane ændres drømmen med alderen og andre gange, bliver de slet ikke til noget. Men at drømme, er altid dejligt 😀

      Reply
  • Susanne
    18. september 2016 at 09:56

    Lyder som de skønbeste drømme, som forhåbentlig bliver til virkelighed.
    Tror også at det vil være noget vi vil gøre når Jan engang stopper med at arbejde.

    Reply
    • Catarina
      18. september 2016 at 15:18

      Vi har mange drømme til tiden efter arbejdslivet, om de alle bliver til noget ved vi ikke, men drømme er gratis og noget der får os igennem del hyggelige lange vintermåneder 😀

      Reply
  • Layoni
    18. september 2016 at 15:32

    Uha, uha hvor jeg dog forstår dig og Søren 🙂 og det er altid godt at have noget at se frem til 🙂 tror da vist nok lige jeg har fået skrevet nogle gange herinde på din dejlige blog, om hvor lang tid jeg har tilbage på arbejdsmarkedet, men vil dog ikke belemre dig med det nok engang 😉 men du milde hvor jeg forstår Jeres drømme ude i fremtiden 🙂 🙂 🙂

    Reply
    • Catarina
      18. september 2016 at 18:44

      Det er altid dejligt at have noget og se frem til, Du ser frem til om 3 år og 2 måneder og jeg kan i den grad godt følge dig. 🙂 Det bliver SÅ dejligt for dig at kunne disponere helt og holden egen tid. Sikke meget du kan se, gøre og opleve. 🙂 Eller måske bare det at vide at intet er vigtigt end havd du har lyst til 😀

      Reply

Skriv en kommentar