Menu
Camping

Campingskabe

Jeg har aldrig sådan rigtig været vild med alle de ekstra skabe man kan få til sit fortelt. Måske fordi jeg altid har set andre have masser af forskellige skabe og de tit ser så rodet ud. OG med tanke på at vi jo faktisk er mere nomadecampister, har det ikke passet til vores “stil”. Men op til sæsonen i år, kom vi alligevel til at tænke på, om det ikke ville være smart med et lille skammel-bord, hvorpå vores transportable kogeblus kunne stå, sådan at det var nemt at koge kaffen ude i teltet, i stedet for at vi skulle rende ind i vognen og gøre det.

Skabet til venstre fra Harald Nyborg

• 3 hylder og topplade. • Materiale: Polyester og aluminiumsben. • Mål: H: 85 x B: 62 x D: 48 cm. • Vægt: 3,5 kg. • Belastning: Ukendt • Leveres i smart bæretaske. • Pris: 248,- (vi fik det på tilbud til 199,-)

Skabet til højre fra Isabella

• 2 hylder, 1 bundplade og fast topplade • Materiale: Ukendt • Mål: H: 81 x B: 60 x D: 48 cm. • Vægt: 8,0 kg. • Belastning: 30 kg. • Leveres i smart bæretaske. • Pris: 599,- hos Tarup Camping Jeg sendt Søren i Harald Nyborg, for der havde de et billigt bord/skammel. Da han var derude, fik jeg en mms af et skab fra ham, og et spørgsmål, om vi ikke skulle prøve sådan et i stedet. Jeg overvejede lidt og sagde ja, med tanke på, at hvis det virkede for stor og skrumlet, så kunne vi jo altid levere de tilbage. Vi fik det hurtigt samlet og efter at have gået rundt om det i et par dage, besluttede vi os for at prøve det hen over sommeren. Det kostede jo ikke en guldgrube, hvis vi nu blev træt af det undervejs, eller hvis det nu gik i stykker undervejs. Allerede første gang vi samlede det og satte det op i hjørnet på Kampa teltet, lige ved siden af vores udendørs stikkontakt, blev jeg hooked. For der var jo også plads til at dem lille kedel OG at man sagtens kunne stå og lave kaffe på blusset, uden at stå og “nørkle” med de to ting. Fedt! En lille negativ ting har jeg dog at sige om den billige model. Hylderne er noget tynde i det og dermed skal de vendes engang imellem, for ikke at bue alt for meget og det selvom vi ikke engang havde noget tungere stående på dem, end kaffe, te, tomater og lidt hvidløg. Men buerriet er til at leve med, selvom hylderne på undersiden er brune og ikke hvide, som på den rigtige side. Jeg er så glad for det billige bord/skab, at vi er begyndt at kikke på nogle kraftigere af slagsen. Og jeg må da sige at der er en del som minder rigtig meget om det vi har. Jeg sammenligner her med et fra Isabella og ja, det er da et noget kraftigere stel og stof, men det vejer også over dobbelt så meget som vores “billige”. Prisen er også over dobbelt så dyt, så lige nu hælder jeg til, at vi sagtens kan “nøjes” med den billige model, da det slet ikke kan ses at den har været brugt, så hvis det holder i et par år eller mere, så kan vi jo købe et nyt,til den tid.

4 kommentar

 • Karin
  19. september 2016 at 07:13

  Det med ekstra skabe til campinglivet i forteltet er ekstraudstyr i mine tanker. Og nok mere til fastlægger livet end til mormadelivet, eller.
  Et enkelt som i har haft med her i sommer, er jo selvforkælelse, om det er den model i har eller den fra Isabella, er jo mere hvor længe de kan holde, udseende, pengepungen og lige hvad du/I føler. Nogle gange er det ikke altid det dyrere der holder længst.
  Ideen med du lige kan række bag over, fremfor turen ind i vognen, øh, er der stadig sådan en plade henover hele køkkenet (bordplade) der skal flyttes på, før kaffebryggeren kan gå i gang, så forstår jeg godt du/I gerne vil have skabet/bordet i forteltet 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. september 2016 at 10:32

   Det er lige præcis sådan ejg også har tænkt, altså at alt udenfor vognen er ekstraudstyr og mest er til fastliggere, men det telt vi har lånt er så nemt at sætte op og er nu faktisk en del af normadelige osse. Ikke at vi altid har det på men det er rart, når vi er steder mere en et par dage. 😀 og det lille skab her er virkelig anvendelig, eller i hvert fald toppen. 😀
   Jeg køber bestemt ikke et dyrt skab, for hvem ved hvor længe det her holder og det fungere jo fint.

   Reply
 • Celena
  20. september 2016 at 11:56

  Having coffee handy is always a good investment 😉 I agree with Karin: sometimes the most expensive is not the one that lasts the longest. Great idea!

  Reply
  • Catarina
   23. september 2016 at 10:33

   Hi hi, your absolutely right Celena and we are so looking forward to the next season, and what it brings us 😀

   Reply

Skriv en kommentar