Menu
Camping / Familieliv

Lang weekend i Aalborg

Der er altså ikke noget bedre end en weekend, som er længere end de gængse weekender. Denne weekend står den på 50 års fødselsdag i Aalborg og derfor valgte vi at tage fri i dag fredag. Onsdag aften pakkede vi det vi skulle have med til Aalborg, for vi ville være klar til at tage afsted så snart fyraftenfløjtet lød torsdag. Vi skulle nemlig lige forbi vores camping mester, Michaels CaravanService, for at hent vores campingvogn, som har stået der over siden vi kom fra sommerferie. Den har fået lidt nyt udstyr i for af en Truma DuoControl CS, en dims der selv skifter fra den ene gasflaske til den anden, når den første flaske er tom.

dscf8791-copy

dscf8794-copy

Efter en masse hyggelig snat med Lone og Michael (dem der ejer stedet), kørte vi afsted med Aalborg Familie Camping, som ligger dejligt centralt i Aalborg. Turen nordpå foregik i et stille og roligt tempo, som det alt gør når vi har campingvognen bag på og den tur nød vi lige så meget som når vi kører sydpå om sommeren. Der er nu noget helt specielt ved at tage den med ro. Ingen stress og jag, men bare nydelse og små-snakken.

img_0822-copy

Vi ankom, lige omkring 19:30 og kunne læse på døren, at vi bare kunne kører ind og at der var to ledige pladser lige indenfor til højre. Nok ikke de pladser vi selv ville have valg, hvis vi skulle være her for et længere ophold, men faktisk er pladsen vi ligger på helt fin og med masser af dejlig solskin.

Vi fik alle vores ting fra bilen ind i campingvognen og derfra var der ellers dømt hygge, men benene oppe.

img_0823-2-copy

Efter en fantastisk nat i vognen (vi sover simpelthen bare så godt i den vogn) er vi vågnet op til smukt solskin og inden længe venter en tur ind til Aalborg og senere lige et smut forbi de unge mennesker.

Og så snakker vi ikke om, at jeg har arbejdet en halv times tid heroppe fra. Der var lige en kollega der havde vrøvl med maskineriet nede i firmaet.

6 kommentar

 • Pernille
  23. september 2016 at 20:25

  Skønt der kan hjælpes på afstand – og rigtig god weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. september 2016 at 07:58

   Tak skal du have Pernille 🙂 Ja, der er internettet uvurderligt 🙂

   Reply
 • Karin
  24. september 2016 at 09:24

  Så skønt at have “huset på ryggen” med på forlænget weekend, at der så lige er plads til 30 min. langdistance hjælp på jobbet, gør ingenting, for straks efter du har lukket af, er du på et sted med indre ro.
  God fest og weekend og med masser af tid til hygge med de unge mennesker og bare dig og Søren.

  Reply
  • Catarina
   24. september 2016 at 10:08

   Det er bare SÅ kønt Karin og vi nyder det så meget. Der er ikke meget at lave ud over at slappe af og så selvfølgelig de besøg vi har heroppe. Ingen vasketøj eller andet – bare afslapning. 🙂
   Du ønskes også en dejlig weekend med masser af sol 🙂

   Reply
 • Celena
  25. september 2016 at 17:07

  Hope you had a great weekend! Your camper always looks so cosy!! xox

  Reply
  • Catarina
   26. september 2016 at 19:34

   We had a rely rely nice weekend and the god feeling is stil in our bodys and hearts 🙂

   Reply

Skriv en kommentar