Menu
Camping / Familieliv / Teknologi

Dejlig dejlig weekend

Fredag

Fredag hvor vi vågnede til en skøn blå himmel med temperature som på det nærmeste var sommerlige, nød vi formiddagen i og ved campingvognen. Men inden middag, smuttede vi ind til byen for at vinduesshoppe og måske og shoppe rigtigt. Da vi nåede Salling, smuttede vi indenfor, for Salling findes ikke i Odense. Allerede i dameafdelingen, faldt jeg over en fin lille og billig langærmet kjole fra Jacqueline de Yong, som kan bruges lige præcis nu, men også når det bliver vinter og uldstrømpebukserne skal på. Og lige efter så jeg også en fin bluse, som måtte med hjem.Da shoppegenet var tilfreds, smuttede vi igen hjem på campingpladsen og nød solens lune stråler og kaffe. Sidst på eftermiddagen stod den på hygge med Christian og han kæreste. Christian har fået fat i en lille drone og den skulle selvfølgelig afprøves inde i lejligheden. Og her på jeg så konstatere, at sådan én er jeg bare bare ikke god til at flyve med. Men nu er har vi overtalt Christian til at tage den med ned til os, næste gang tiden er til det. Måske jeg så er bedre, når der er lidt mere plads at navigere på. [KGVID gallery=”true”][/KGVID]

Lørdag

Lørdag formiddag stod på afslapning og bare nyde den næstsidste dag i campingvognen for denne sæson og en bette lur blev det også til, inden den vi skulle til at gøre os i stand til den 50 års fødselsdagsfest som vi skulle til kl. 14. Festen var enormt hyggelig og startede med kaffe og kage. Derefter var alle gæsterne delt op i hold, hvor vi skulle igennem 5 poster/lege. Lege som alle aldre kunne være med til. Efter en masse grin ude ved posterne, fig de fleste over til øl, vand og vin som vi hyggede med ude på terrassen, inden maden kom på buffeten. En dejlig dejlig dag sluttede ved 23-tiden, og vi trille de små 7 km hjem i vores luksus hotelværelse (aka campingvognen)

Søndag

Vi tillod os at sove længe og da vi var udhvilede og havde nydt morgenkaffen, pakkede vi sammen og trillede ud fra campingpladsen og hjemad. Vel hjemme, fik vi styr på de sidste ting, inden hverdagen igen ville meldte sin ankomst.

4 kommentar

 • Karin
  26. september 2016 at 20:00

  Vidunderlig forlænget weekend. Det dejlige vejr, det dejligste selskab, og det lækreste hotel 😂
  Ude godt hjemme bedst.
  God arbejdslyst/hverdag.

  Reply
  • Catarina
   27. september 2016 at 17:12

   Det var virkelig en af de der weekender, man tager med sig ind i vinteren 🙂

   Reply
 • Susanne
  27. september 2016 at 12:57

  Skøn weekend i dejligt selskab og dejligt vejr.
  I skal huske at der d. 1.juni kom nye regler for flyvning med droner for private og man må ikke bruge dem i bymæssig bebyggelse, men ude på landet hvor der ingen bebyggelse.

  Reply
  • Catarina
   27. september 2016 at 17:13

   Ja, den var skøn.
   Vi kender reglerne og prøvede den de 18 sekunder INDE i lejligheden og da vi bor på landet, er det ikke noget problem når den afprøves her.

   Reply

Skriv en kommentar