Menu
Livet

Jeg er noget særligt

Sikke en overskrift, er der sikker mange der vil mene, og de der mener det, er sikker også de første til at hive Jante-kortet fem. Men det blæser jeg på. For jeg er noget særligt. dscf8806-copy

Lidt facts og tanker – fra og om mig

 • Jeg er ikke gude-smuk men heller ikke forfærdelig grim, jeg er vist bare sådan helt almindelig, lidt ala “naboens” datter.
 • Jeg er heller ikke den skarpeste kniv i skuffen, men ved alligevel en del.
 • Jeg er ikke en super god form, men heller ikke dårlig form.
 • Jeg er ikke specielt god til ret meget, men forsøger hele tiden at blive bedre til det jeg ikke er så god til.
 • Jeg tager aldrig bekymringer på forskud og har vist aldrig gjort det. Hvis der er noget jeg skal bekymre mig om, så bliver det først den dag det vitterligt er noget at bekymre sig om.
 • Jeg kan godt blive flintrende rasende, og når det sker, er det som regel fordi jeg oplever uretfærdigheder, eller sladder.
 • Jeg kan til gengæld blive enormt sur på mig selv, hvis jeg taber noget, eller noget, som normal går let, slet ikke vil fungere for mig.
 • Jeg kan også sagtens blive tøsesur, men er det sjældent, da det ikke er godt for mit væsen at være sur og tvær.
 • Jeg bryder mig om dem der lufter deres “beskidte vasketøj” offentligt.
 • Jeg bliver aldrig stresset. Bevars, jeg kan have mega travlt, men stress…. nixen bixen, jeg tror nemlig, at man får man stress, af alt det man ikke når (læs – har sat sig for) – privat og arbejdsmedsigt – og jeg har aldrig så mange bolde i luften på én gang, for det trives jeg ikke med.
 • Det er yderst sjældent jeg fortryder noget – jeg lever med det og dvaler ikke ved det.
 • Jeg ER noget særligt. Jeg er noget særligt for mine forældre, min søn, mine papsønner, min mand og for mine venner. Ikke at de ikke kunne undvære mig, det kunne nogle af den helt sikkert, men ethvert mennesker er noget særligt for de mennesker der er i deres liv.
 • Og du som læser med her, er også noget særligt. ♥♥♥
 • Jeg tror på, at hvis vi alle se os selv som noget særligt og lader være med, at tænker negativt tanker om os selv, så ville mange flere af os være tilfredse med vores liv og hvor i livet vi er.
Ovenstående er en en lille bid af nogle af de mange tanker som af og til optager mig, specielt når jeg laver fysiks arbejde (jeg har lige været ude og slå græs). Indimellem har jeg tænkt, at jeg burde skrive tankerne ned, men det er aldrig blevet til noget. Før nu! Måske de tanker havde været bedre tjent med, at være forblevet tanker. Men det ved jeg jo først når det er skrevet ned. Og det at fortryde, gør jeg mig jo ikke i.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Susanne
  27. september 2016 at 19:44

  Selvfølgelig er du noget særligt, og kan sagtens følge dig i mange af dine tanker

  Reply
  • Catarina
   29. september 2016 at 15:03

   Vi er alle hver og én noget helt særligt 😀

   Reply
 • Karin
  28. september 2016 at 08:12

  At du er noget særligt kommer ikke bag på mig, for i mine øjne er du unik.
  Et af dine punkter har særlig stor betydning for mig, og du ved allerede det var den med boldene i luften. Troede engang det var sådan jeg var bedst, har i dag lært, det er anderledes, altså har det som dig, at gribe fat i en opgave og følge den til dørs, ny opgave …….. – Sådan fungere jeg bedst. Min chef kom med et meget godt eksempel i går, noget han selv først for kort tid siden var blevet klar over, forstyrrelser som en popup på skærmen om mails, filer i dropbox eller lignende kan være forstyrrende elementer, og tiden til at komme tilbage i de dybe koncentration er ca. 14 min. Når man så som jeg der er sensitiv overfor udefra kommende lyde etc. (hihi). Få bolde er et must, også for mig.
  Vi er alle noget særligt, vi har alle vore svage og stærke sidder, og vi er alle en ener.
  F… Janteloven.

  Reply
  • Catarina
   29. september 2016 at 15:07

   Jeg mener at vi alle er unikke og det er det der gør det så fantastisk at være mennesker. 😀 Ja jeg ved at heller ikke du er god til alle de bolde. Derfor har vi heller ikke vores weekender fyldt med masser af ting, og aller helst kun fredag, eller lørdag. Nogle gange så lykkedes det bare ikke og det kan mærkes bagefter. Jeg elsker mit (vores) eget selskab og nogle gange siger jeg også til mig selv, at NU er det tid til at komme ud, eller invitere nogle – bare for at vi ikke går helt til i vores eget hyggelige selskab. 😀
   Det er bestemt ikke godt med forstyrlser og jeg har også lært at sige lige et øjeblik, eller det må lige vente, for der er noget der skal være færdigt.

   Reply
 • Heidi
  28. september 2016 at 10:11

  Hvor er det dejligt at læse dine tanker og se hvor afklaret du er med dig selv. Det er vi sikkert mange der kunne lære noget af og Janteloven, ja væk med den. Den skaber ikke noget godt alligevel.

  Reply
  • Catarina
   29. september 2016 at 15:08

   Jeg ville ønske at der var flere der ville tænke over hvad de har brug for og ikke brug for og handle derefter og ikke altid handle efter hvad “normerne” tilskriver, for så er jeg sikker på at mange kunne undgå specielt stress-delen 😀

   Reply
 • Celena
  29. september 2016 at 15:49

  Of course you are something special… we all know it already! Like Heidi wrote, it is so nice to read about someone who is settled, relaxed and in peace with themselves. Too much drama elsewhere in the world xox

  Reply
  • Catarina
   29. september 2016 at 19:33

   Your are right Celena – there is already to much drama in the world, so why allow it in ones one life 😀

   Reply

Skriv en kommentar