Menu
Dagligdagen

Så kom vi da lige igang igen

debut2Ja, som overskriften hentyder til, så startede jeg op igen i går. Ja, på franksholdet. Vi er 6 tilbage fra det oprindelige hold og det var enormt hyggeligt at se dem alle igen. Der er også kommet to nye, som dog tidligere har haft fransk, for det er jo ikke længere et begynder hold.

Vi skulle så lige starte med at præsentere os selv, ved at fortælle havd vi lavede uden for fransk og hvorfor vi går til fransk, ligesom de skulle præsentere sig selv. Vi har én på holdet som er virkelig god og har været det nærmest fra første dag af og selvfølgelig passe det lige med den måde vi sidder på, at han skulle lægge ud. Og han lagde hårdt ud! Jeg tager i den grad hatten af for ham, for han præsenterede sig selv på FRANSK – det var der så ingen af os andre der gjorde. Vi nøjes med at sige hvad vi hed på fransk.

Nu er vi igang, og med et hold på 8, skal det nok blive godt. Og lektier….ja, dem har vi allerede fået for, så nu vil jeg smutte ind på kontoret o komme i gang.

2 kommentar

 • Karin
  30. september 2016 at 07:54

  Så er det ikke kun vejret der viser sig som efterår. På et eller andet tidspunkt bliver du blandt dem der kan give en præsentation på fransk, og det kommer før du aner.
  Mine efterårs – vinter interesser bliver skubbet til efter jeg er flyttet, heldigvis er det ikke noget med lektier og andre der bliver irriteret af jeg ikke møder op 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. september 2016 at 20:23

   Ha ha, der kommer til at gå en rum tid inden det sker Karin, men jeg hygger mig stadig med at komme der og så længe jeg stadig synes det er både sjovt og hyggeligt, ja så længe hænger jeg også i. 😀
   Det bliver bare SÅ dejligt for dig når du er flyttet og kommet på plads, så kan du rigtig gå og hygge dig med at finde ud af hvad du vil have i din lille have og terrassen 😀

   Reply

Skriv en kommentar