Menu
Familieliv

Efterår og vinterdyne

img_0157_1-copy

De sidste par dage har efteråret godt nok lige gjort sit indtog. Ikke meget men alligevel nok til at jeg nu har fundet vores vinterdyne frem, de gode morbærsike-dobbelte-dyne. Jeg elsker at ligge under dobbeltdyner, for så er jeg ikke alene om, at varme dynen op og dermed kan jeg også stjæle lidt varme over fra Sørens side af, hvis jeg synes, jeg er selv er for længe om at varme “min halvdel” op.

Lørdagen står mest af alt i afslapningens tegn, dog skal der lige fjernes lidt støv og vasketøjsskufferne skal også reduceres og jeg skal også have kikke på de franske lektier. Men ingen aftaler, gæstebud eller andet. Det er dejligt med sådan en lørdag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  1. oktober 2016 at 13:19

  NOOOOOOO! Not winter dyne!!! 😉

  Happy relaxing Saturday xox

  Reply
  • Catarina
   1. oktober 2016 at 17:58

   Its cool at night, så yes, now it’s time 🙁

   Reply
 • Karin
  3. oktober 2016 at 07:36

  Har læst/hørt mange har fundet vinterdynen frem, jeg skal holde ud til min første nat på min nye adresse, så jeg har været ved at finde nattøjet frem 🙂
  Weekenden har været fyldt med masser af hygge og kærlighed sammen med yngste, Otto og Frida, svigersønnen har været med Dagbladets Avis-Maraton i Köln til et Maraton løb. Desværre var det med bus, derfor måtte Otto blive hjemme, ja dem alle 3. Med fly havde det været lettere. I dag er sidste dag, vi har hygget og spist sammen i 4 dage.
  Fra i morgen kommer jeg til at leve i flyttekasser.

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2016 at 17:27

   Jeg kunne bare mærke at det var nu også selvom jeg indimellem har det en smule for varmt, men så smider jeg bare kroppen lidt uden for dynen og så er jeg igen klar til at krybe under. 😀
   Det bliver så dejligt når du kommer på plads i det nye og kan nyde efteråret i et lille rækkehus, men have og kik til grønt. 😀

   Reply
 • Susanne
  5. oktober 2016 at 19:35

  Hellere ingen vinterdyne endnu her i huset så dør jeg af varme 😊 her er vinduet også åbent året rundt.

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2016 at 17:28

   Vores sommerdyne er så tynd at vi også bruger den på ferie sydpå, så den kan ikke længere holde mig var herhjemme 😀

   Reply

Skriv en kommentar