Menu
Camping anbefalinger

Service, andet end blomster og striber

service1 Da vi i 2015 købte vores nuværende campingvogn, blev vi ret hurtigt enige om, at det service som vi havde liggende, helt tilbage fra da vores drenge var med på camping, vist var udtjent og derfor måtte der noget nyt til. Vi var enige om, at vi igen skulle have service i en eller anden form for ”plastik”, for vi vil ikke ligge og køre rundt med service af porcelæn og glas, som kan gå i stykker, hvis det ikke er pakket godt sammen. Vi var rundt og kikke hos mange af de campingforhandlere der findes her i Danmark. Men hver gang, gik vi tomhændet ud derfra. For så snart vi bevægede os over i deres afdeling for service, så vi en masse fint service, men det var alt sammen meget farvestrålende, blomstrende eller stor stribet og hvis det er et udtryk for, hvad deres kunder ønsker, så er vi vist ikke som de fleste. Vi har måske nok en smule anderledes smag i forhold til andre mennesker, i hvert fald når vi taler om netop service (tallerkner ect.). Vi er i bestemt ikke til det farvestrålende, blomstrende eller store stribede og egentlig tror jeg slet ikke, at der er mange på vores alder, eller for den sags skyld, yngre mennesker, der er frygtelig vilde med sådan noget, men det er præcis det der kan købes hos de fleste campingforhandlere. Undskyld hvis jeg træder nogle over tæerne. Efter at have ledt forgæves efter noget som kunne bruge, i vores nye ‘campingliv-for-to’, begyndte jeg, at trawle nettet igennem for muligheder, og ret hurtigt fandt jeg noget hos Rösti, der i den grad kunne bruges, ligesom det også faldt i vores smag. Ta’ selv et kik på deres store udvalg.

Hos Rösti bestilte vi:

• 6 stk. skål 0,25L Conix hvid • 2 stk. skål 1,00L Conix hvid • 1 stk. skål 3,00L Conix hvid • 2 stk. låg t/ 0,25L Conix • 2 stk. låg t/ 1,00L Conix • 1 stk. låg t/ 3,00L Conix • 6 stk. flade tallerkner på 25 cm hvid • 4 stk. dybe tallerkner Ø20 cm hvid • 4 stk. krus 9 cm (280 ml) hvid • 1 stk. salatbestik service2 Vi skulle selvfølgelig også have nogle glas og igen måtte jeg bruge tid på nettet og efter længere tids søgning, faldt jeg over ved Barlife.dk, som har alt hvad hjertet begærer af glas lavet i polycarbonat, som er gennemsigtigt hård plast. Plastikglas som ligner almindelige glas, som dem vi har herhjemme. Vi blev enige hvilke glas og hvor mange vi skulle have og bestillingen afsendt.

Hos Barlife.dk bestilte vi:

• 4 stk. Granity glas 47 cl – Poly • 4 stk. Granity glas 32 cl – Poly • 4 stk. Vinglas 40 cl – Poly service3 Så manglede vi bare lidt bestik og det var nemt, for der har IKEA masser at vælge imellem og de have et fint sæt i 6 dele, som var meget neutralt men stadig pænt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  6. oktober 2016 at 18:08

  Jeg kender også det at lede efter lige præcis det jeg gerne vil have, og det bare er næsten umuligt at finde lige det jeg vil have.
  Så er det bare at sætte sig og surfe på nettet, for det er næsten helt sikkert der findes lige det jeg efterlyser.
  Det lykkedes for jer at finde præcis det i sætter pris på, så godt. Og det er jo vildt lækkert, trods det er plast, for som du skriver, er det dejligt det ikke er noget der lige smadres.

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2016 at 18:22

   Jeg bruger altid nettet til det jeg ikke lige kan finde i de gængse butikker. Og for det meste finder jeg også det jeg skal/kan bruge 😀 Bare det at det er simpelt og uden for mange “krummelure” er fint for mig og så skal størrelsen også passe – det være sig tøj som tallerkner osv.:D

   Reply
 • Jan
  6. oktober 2016 at 20:54

  Sjovt 🙂 Jeg sad og tænkte på – mens jeg læste – hvorfor du ikke fik fat i Rösti’s krus og tallerkner m.m., for det kan man få fra hvidt og så ellers i mange farver….og så længere nede havde du så fundet det 🙂

  Vi har godt nok ikke campingvogn eller telt, 2 krus og 2 tallerkner + 2 sæt bestik fylder ikke i en kuffert, hvadenten man er på bilferie eller med fly. Når vi holder ferie, så sørger vi altid for mindst en gang at frekventere lokale markeder/delikatesse- og oste-forretninger/bagere og vinhandlere og så holde vores egen frokost- eller aftenspicnic. Det kan være smadderhyggeligt, som f.eks. pakke “kurven” ud på en sten-bænk på kajen ved Seinen i Paris, lige ved Notre Dame Kirken og så nyde maden og vinen……og se de andre forbipasserendes smil og misundelige blikke (….hvorfor fik vi ikke lige den idé 🙂 )

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2016 at 20:59

   Det er lige præcis sådan vi også elsker at nyde maden. Vi ynder t spise lokalt og gerne simpelt men godt og så gør det ikke noget at tallerknerne er hvide, så man virkelig kan nyde synet af det lækre lokale mad. Det er en rigtig god idé at I tager et lille nemt sæt med til jer to og så slår jer ned lige der hvor der er smukkest – som ved Seinen i Paris eller ude på små skovveje. 😀 OG jeg kan da lige se de misundelige blikke for mig. 😀 Det skal jeg huske, for vi tager jo tit ud på “opdagelse” og spiser på vejen 😀

   Reply

Skriv en kommentar