Lidt guf måtte der til

23. oktober 2016

blandet_20161023_110-copy

En søndag uden lidt sødt er ligesom en bog uden sider, der mangler ligesom noget. Så da jeg var færdig med de franske lektier, satte jeg mig med kaffen, men kun for et kort øjeblik. Så rejste jeg mig og gik i køkkenet og lavede en portion dejlige daddelkugler. Halvdelen blev trillet i lakridsrodspulver, til ære for manden, da han bedst kan lide dem sådan, den anden halvdel blev trillet i rå kakao.

Nu har vi lidt sødt guf, til resten af søndagen og den kommende uge. Ummm, en frisk kop kaffe lige nu og så en lille kugle.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Karin 23. oktober 2016 at 17:09

  Hvor lækkert og de smager bare så godt, har lavet dem en enkelt gang, er sikker på de bliver blandt det guf der skal lavet her den kommende tid. Tror de skal laves til næste visit af Otto, han skal da også have lidt guf når han er hos mormor 🙂

  • Reply Catarina 28. oktober 2016 at 22:19

   De er nemlig lækre 🙂
   Jeg tror helt bestemt at Otto kan lide den og så er de jo også sunder end så meget andet, altså naturligt søde 🙂

 • Reply Celena 24. oktober 2016 at 12:07

  Mums! Good way to spend a Sunday 🙂

  • Reply Catarina 28. oktober 2016 at 22:19

   I total agree 😀

 • Reply www.skøreliv.dk 25. oktober 2016 at 12:52

  Mmmm, de ser gode ud! Her er rart at være ❤️

  • Reply Catarina 28. oktober 2016 at 22:19

   Tak og velkommen til 😀

  Skriv en kommentar