Menu
Familieliv / Livet

Søndagssysler

Søndag er afslapning, formiddags ‘power walk’ hygge og forberedelse på en ny uge. I formiddags snørede jeg skoene og i rask tempo ud af døren, men næsen mod skoven som ligger her “bag” os. Turen varede ikke mere en en lille time, men der kom 6,32 km ind på kontoen.

Søndag er også lektielæsning. Franske lektier. Jeg er godt med, eller det synes jeg i hvertfald selv og inden længe er jeg færdig og kan hygge mig med den sol, der langt om længe er brudt igennem. Om det bliver til endnu en lille gå tur, eller om jeg smækker benene op og griber fat om hæklenålen og ser en film med manden, ved jeg endnu ikke, men det bliver det ene eller det andet.

God søndag derude.

2 kommentar

 • Karin
  23. oktober 2016 at 15:35

  Vidunderlig søndag – stille og rolig.
  Dejlig med skoven lige ved, og når den er klædt i så smukke farver er det en fornøjelse at trave sig til varmen.
  Spændende hvad du hitter på her i eftermiddag, her er der ingen sol.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2016 at 16:35

   Det er altid dejligt med en søndag hvor der ikke står andet på programmet end det man selv føler for og sådan en er det lige præcis blevet. Og jeg fik også livet lidt lækkerier som du kan se 😀
   PS: Her er solen også forsvundet igen. 🙁

   Reply

Skriv en kommentar