Ikke som sandet i et timeglas

uniqlo_seamless_down_parkaJeg synes ikke rigtigt tiden arbejder til min fordel. Det er som om den der tid forsvinder for mig, ikke som i et timeglas, hvor sandet langsomt siver ned. Nej, det er mere som tiden forsvinder, som hvis selv samme timeglas med ét, blev fejet af bordet og landede, splintrede i tusinde stykker, på et stengulv.

Ugen har budt på alt det sædvanlig, men også lidt ekstra. Arbejdet fylder på hverdage, men også en fødselsdag fejrede vi i denne uge. Men far fyldte nemlig 78 år. Han har de sidste par år, manglet en rigtig god vinterjakke, så jeg fandt en dejlige var én til ham hos UNIQLO hvor jeg ofte har handlet jakker og diverse andre tekstiler.

Det var også i denne uge at mine nye gummistøvler fra UK, landede. De er præcis så lækre som jeg regnede med og har allerede været ude i regnen, hvor de slevfølgelig holdt tæt.

De franske gloser er også blevet terpet igennem, og det gøres for det meste på mine gåture til- og fra arbejde. Det er en dejlig måde at få teksten ind på, inden jeg her i weekenden sætter mig og oversæter og laver de opgaver vi har fået for.

Denne weekend byder på dejligt samvær med venner, som det er en rum tid siden vi har set.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Ikke som sandet i et timeglas”

 • Hjertelig tillykke til og med din far. Lækker vinterjakke du der har fundet til ham.
  Tiden iler, og til tider alt for hurtigt, du beskriver det så rigtigt.
  Ønsker dig en vidunderlig weekend.

  • Mange tak skal du have Karin 🙂 Den jakke er virkelig lækker og skal nok holde ham var også hvis der kommer isvinter 🙂
   Du ønskes også en god weekend i din villa 😀

 • Stort tillykke til din Far, og hvor jeg dog kan nikke genkendende, til det du beskriver med tiden.
  Rigtig god weekend til Jer 🙂

  • Tusinde tak skal du have Layoni 😀 Ja, tiden er en underlig størrelse og jo ældre jeg bliver, jo mindre synes jeg at have af den.
   Du ønskes også en rigtig god weekend 😀

  • Det er lige præcis sådan det føles her for iden, eller rette og sagt, sådan har det føltes de sidste par år. Har det noget med alderen at gøre 😕 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.