Menu
Livet

Jeg tror jeg springer over

Jeg har længe, eller måske ikke længe, men i hvertfald her efter sommerferien, talt om at min MacBook Pro nok står for en udskiftning. Og da jeg læste rygter om at der ville kommen en ny her til efteråret, var jeg i den grad klar til at sælge min “gamle”. I torsdags blev de nye MacBook Pro lanceret og ja, de er i den grad fristende og har nogle enormt lækre feature, ligesom de også er blevet fysisk mindre, deraf, selvfølgelig også med en mindre vægt.

Indmaden spiller bare, hvilket vil sige, at der er masser af saft og kraft i de nye maskiner. Ud over de enormt lækre detaljer, er de også bleve en tand dyrere. Her er det så, at jeg må indrømme, at de måske også lige er blevet en tand for dyrere end hvad jeg synes er rimelig, specilet med den konfiguration jeg i så fald vil have.

Når jeg sidder og ser på den MacBook Pro jeg har i hænder ne lige nu, så virker jo stadig upåklageligt, selvom den snart er 4 år. Den er i tip-top stand uden ridser eller skrammer og den får altså nogle tæsk hver evig eneste dag. Så hvorfor skifte….. tjaaa….

Måske jeg bare skal vente til næste opgradering eller hvad der nu måtte kommer fra Apple. Eller noget…..

6 kommentar

 • Karin
  31. oktober 2016 at 08:46

  Det at stå med et valg er dejligt. Når den “gamle” virker ubeklagelig hvorfor så skifte bare fordi.
  Tidligere kriblede det efter nyt hos mig, det har jeg smidt af, ikke at drømmen er det, men vil hellere vente til det er nødvendigt 😉
  God arbejdslyst og god optakt til november 🎃🍂

  Reply
  • Catarina
   31. oktober 2016 at 09:05

   Det er som ikke kun for at få noget ny, men også fordi jeg stadig kan få en pæn slat penge for den jeg har nu og jo ældre den bliver, jo mindre kan jeg få for den. 🙂 Så der er som fornuft med galskaben og da jobbet betaler leje for at jeg bruger den rent jobmæssigt, så er det også noget der spiller ind 🙂
   Du ønskes også en god og dejlig dag.

   Reply
 • Bot
  31. oktober 2016 at 11:31

  Jeg har den nyeste Pro og har ikke behov, men jeg MÅ have den 😜

  Reply
  • Catarina
   31. oktober 2016 at 11:39

   🙂

   Reply
 • Therese
  5. november 2016 at 08:43

  Jeg tænker også jeg springer over. Min søster har bestilt den nye, den kommer om 3 uger. Så skal jeg måske lige forbi og lege lidt med den….. 😉

  Reply
  • Catarina
   5. november 2016 at 11:11

   Jeg kan godt forstå at du skal over at lege hos din søster, det skulle jeg da også hvis det var mig. 😉

   Reply

Skriv en kommentar