Menu
Livet

3 måneders tjek

Middelfart var byen jeg i dag havde en i. En rar og meget kompetent gynækolog som jeg besøgte første gang for tre måneder siden, ville gerne se mig til et tjeck-up. Jeg havde først en tid kl. 9, så jeg har haft fornøjelsen af en relativ dejlig lang morgen, inden jeg skulle ud af døren. Det tager nemlig ikke mere end en lille halv time at kører til Middelfart, så morgen kaffen blev udvidet med et par ekstra kopper.

img_0990-copy

Da den kompetente mand havde tjekket at alt var som det skulle være, og det var det heldigvis, satte jeg mig i bilen og kørte til kontoret. Nu skal arbejdsdagen bare slutte, så jeg kan komme til fransk og derefter hjem. Onsdag er ikke altid den fedeste dag, rent tidsmæssigt, men på den anden siden, er jeg glad for at ejg ikke først skal hjem og så “vente” på at jeg skal til fransk. Det gør det lidt lettere at ejg kan kører direkte fra kontoret og derind.

Ha’ en dejlig dag.

4 kommentar

 • Celena
  2. november 2016 at 14:55

  Ha’ en god dag! 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. november 2016 at 18:45

   I lige måde kære Celena 😀

   Reply
 • Karin
  3. november 2016 at 06:35

  Dejligt der ikke var noget at komme efter hos Gynækologen.
  Jeg kan godt forstå du nyder at dit franskhold tidsmæssig ligger så det ikke er spiltid mellem arbejdstid og når klokken ringer ind.
  Ønsker dig en dejlig dag.

  Reply
  • Catarina
   5. november 2016 at 11:09

   Ja, det var rart, men det have jeg nu på fornemmelsen 🙂
   Det er et rigtigt hyggeligt hold, men det kræver også ret så meget… så… 😉
   Ha’ en rigtig god weekend Karin. 😀

   Reply

Skriv en kommentar