Menu
Livet

Kvinden på jernhesten med hesten

Torsdag

Havde jeg en aftale med to af ældste veninderne. Vi skulle på en af den forholdsvis nye cafeer i Odense. Teater Cafeen. Cafeen ligger i samme bygning som Odense Teater og er som hyggelig nok. Ikke vildt hyggelig, da den er ret koldt indrettet. Lille A have købt deals til lidt tapas og det var et dejligt lille fad tapas vi fik, dog var brødet, en omgang kedeligt ristet toastbrød – det er skisme en ommer, hvis jeg skal have tapas der igen. blandet_20161103_112-copy blandet_20161103_114-copy Det var egentlig meneingen, at vi også skulle i biografen, men vi var alle for trætte, til at tage de ekstra timer med. Så det blev i stedet til et par enormt hyggelige timer i deres dejlige selskab.

Fredag

Jeg går jo til og fra arbejde og for det meste møder jeg kun børn på cykler på vej til skole og bilister, så er på vej til job. Men i går var det anderledes. Pludselig kom der, fra en sidevej, en kvinde cyklende med en hest i “snor”. Da de kom helt ud i krydset, standsede hesten og ville bare ikke med længere. Kvinden baksede med at få den med, mens jeg nærmede mig. blandet_20161104_116-copy Jeg kunne se, at den fulgte mig med øjnene, så da jeg kom op på siden af dem, sagde jeg “hun gider viste ikke rigtig følge med længere” – kvinden svarede “nej det så ikke sådan ud, men vi skal altså på kundebesøg”. Kundebesøg tænkte jeg, hvorfor så ikke ride på den og så gå hjem, men jeg sagde ikke noget, Jeg fortsatte min vej og da jeg var kommet et stykke længere frem, overhalede de mig, men det var ikke helt let for hende at få den til at “gå pænt”. Fra kontoret kan vi se selv samme vej, og vi holdt øje med om de kom retur, men det gjorde de ikke, så mon ikke de nåede godt frem.

Lørdag

I dag startede dagen præcis som de aller fleste andre lørdage, nemlig med, at jeg vågner til normal tid., dvs. at jeg vågnede lidt i 6. Efter at have fået lidt kaffe og hygget lidt med manden, satte jeg vasketøj over og Søren kørte ud for at provianterede. Da Søren returnerede, kastede vi os over rengøringen og inden middag var den overstået og det var igen tid til kaffe og lidt mad. Over middag, tog jeg mit regntøj og de nye røjser, som jeg bare er SÅ glad for, på og gik ud for at gå min daglige powerwalk-tur. I dag blev det til de velkendte 6.2 km. Det var en våd omgang, men med det rigtige tøj (ret så kliche agtigt at skrive) var det faktisk en ret så hyggelig tur og jeg vidste jo, at der hjemme ventede en lun stol, varm kaffe og ild i brændeovnen. Nu står den på franske lektier og måske en lille blunder – bare fordi jeg kan.

6 kommentar

 • www.skøreliv.dk
  5. november 2016 at 15:49

  Det var da godt nok et utroligt ambitiøst projekt at cykle rundt med sådan en hest (siger en gammel hestepige) – og slet ikke ufarligt!… Men forhåbentlig nåede hun frem til det dersens…kundebesøg? Med hest? Hvad dælen gik det ud på? Den slags ser man ikke herinde på stenbroen, det er helt sikkert!

  Reply
  • Catarina
   5. november 2016 at 19:25

   Jeg undrede mig også enormt meget og ja, det er ikke just forsvarligt, men heldigvis, er der ikke meget trafik der på den vej. Jeg vælger at tro på at hun og hesten, eller ponyen nåede sikkert frem til deres bestemmelssted 😀
   Jeg tror også at det er noget der hører landet til, eller det håber jeg så sandelig 😆

   Reply
 • Karin
  6. november 2016 at 09:31

  Nogle dejlige dage du der har haft. Det er altid dejligt at mødes med veninderne og sludre, så skidt pyt med det kedelige brød, bare selskabet var godt, selvfølgelig må det bare ikke ske hvis du vælger dette sted en anden gang.
  Da du nævnte det med salgsmøde og hest tænkte jeg på hvorfor den ikke blev kørt, en hest sælger sig bedst nystriglet og langt fra svedig, det vil den da være både som den blev transporteret, og hvis den blev redet til målet. Men krydser fingre.
  Skøn lørdag.
  Mon søndagen er begyndt på samme måde hos dig som her, regnfuld og blæsende, samt faldende temp.
  Ønsker dig en god søndag.

  Reply
  • Catarina
   9. november 2016 at 19:23

   Det har det nemlig været Karin 🙂
   Ja, jeg forstår ikke den kvinde, men det skal jeg så heller ikke – men hold nu op hvor var det et sjovt syn.
   her var det også blæsende søndag, men stadig dejligt vejr.
   Ha’ en dejlig onsdag aften.

   Reply
 • Celena
  6. november 2016 at 21:08

  Haha! That woman might want to consider a dog instead 😉

  Sounds like you had a great weekend! Happy week to you xox

  Reply
  • Catarina
   9. november 2016 at 19:24

   Ha ha ja det skulle hun da. 😀
   Have a nice week Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar