Menu
Livet

Så kom der sne til os

I dag vågnede vi her på Fyn til det skønneste og dejlige fine snetæppe. De 2,4 km til kontoret, som jo foregår til fods, var så dejlige og en sand fryd for øjet.

Jeg håber i den grad at det bliver liggende lidt endnu, for lyset er fantastisk og det klær landskabet at få sådan et lille drys.

6 kommentar

 • Bot
  9. november 2016 at 16:05

  Går du i gummistøvler i snevejr?

  Reply
  • Catarina
   9. november 2016 at 17:34

   Det er præcis det jeg gør Bot og det var også en af grundende til at jeg netop valgte disse gummistøvler, men en ordentlig sål. De er ikke mindre end fantastiske. 😀

   Reply
 • Bot
  9. november 2016 at 19:01

  godt du skriver go sål, jeg var bange for at du kunne glide 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2016 at 19:21

   Prøv at se indlægget med de gummistøvler for en uges tid siden – de er i den grad tærenggåendce 😀

   Reply
 • Karin
  10. november 2016 at 08:16

  Smukt syn med al den sne. Vi var ikke så heldige, vi fik et drys, og det var så det, og det var onsdag morgen vi vågnede op til dette.
  Jeg håber der er god varme i dine gummistøvler, altså de er fantastiske til både kulde og varme. Tænkte på er de støvler gode til os med høj svang og bred forfod,og hvordan er støtten omkring anklerne? Det er mine 3 udfordringer når der skal købes fodtøj der ikke kun er til pæn brug 😉
  Der må jo stadig ligge lidt sne hos jer i dag, for her har det knapt været over frysepunktet siden i tirsdags.

  Reply
  • Catarina
   10. november 2016 at 10:32

   Det er altså så flot og jeg bliver helt glad i låge at alt det lys det giver. Måske I bliver heldige en anden gang, hvor vi ikke får andet end et lille drys. 😉
   Det er til dato de bedste gummestøvler jeg har haft og det holder snildt mine føder varme, uden uldsål og ekstra strømper, ja faktisk overraskende varme og med den så de har, står jeg fast om det er nysne eller sjap. Mine tæer befinder sig godt deri, for der er ikke noget der klemmer og de siddet tilpas omkring foden, uden at side for fast og dermed give vabler. 😀

   Reply

Skriv en kommentar