Menu
Livet

Snot, hoste og halsonde

Snot, hoste og halsonde er nu en realitet her i huset. Det er mig der er den ramte. Det startede i går, nærmest som lyn fra i klar himmel og jeg endte med at gå tideligt i seng, efter at have indtaget Panodiler, Strepsil og Chai Latte i rå mængder. Her til morgen følte jeg mig faktisk rimelig frisk og det samme det meste af dagen på jobbet. Men kun til midt på dagen. Da jeg kom hjem fra job, måtte jeg trække stikket og melde afbud til fransk og snuppe en lang lur.

img_1030-copy

Den hyldebærsuppe som vi lavede for en måneds tid siden, er en kærkommen lindring for halsen og udgør det for mad, i hvertfald for mit vedkommende. Og så snakker vi ikke om, at både min tunge og tænder, er ved lige figurere fra Avatar.

Hvordan arbejdssituationen ser ud i morgen, må tiden vise.

6 kommentar

 • www.skøreliv.dk
  9. november 2016 at 19:38

  Jamen, nej, altså…. Du må lægge billet ind på noget intravenøs strepsil, og så MASSER af god te…. Rigtig god bedring ❤️

  Reply
  • Catarina
   10. november 2016 at 10:29

   Det ville være så skønt, men jeg har endnu ikke fundet ud af hvor man kan det 😆
   Mange tak for de gode ønsker 😀
   PS. og så må jeg snart se komme ind på din blog og lure lidt 😉

   Reply
 • Therese
  9. november 2016 at 20:00

  Skynd dig at bliv rask søde du!

  Som Etta Cameron altid sagde til mig. Er halsen tør, gurgler man i olivenolie. Er halsen slimet, gurgler man i saltvand. Derudover også citron/honning/ingefærshots. Nå ja, og et fed hvidløg i bagenden…..men det kunne man jo undlade 😉

  Reply
  • Catarina
   10. november 2016 at 10:29

   Hummm det kunne være man skulle prøve, det hele på én gang, så kan det være det hjælper. 😀
   Ha’ en god dag.

   Reply
 • Karin
  10. november 2016 at 08:22

  Øv øv øv – Håber det hjalp dig med en god nattesøvn.
  Der er så mange gode råd, om der er hold i dem, det ved jeg ikke. Jeg har jo kronisk bihulebetændelse, i den spæde opstart var rådet, indtag dampe fra kamilleblomst, og i dag kan jeg bare ikke tåle hverken smag eller duften (hihihi). Så “gamle huskeråd” holder jeg mig fra og gør det jeg har det bedst med.
  God bedring.

  Reply
  • Catarina
   10. november 2016 at 10:34

   Ja, det er øv og desværre hjalp en god nattesøvn ikke, for i dag har jeg været nød til at melddele arbejdet, at jeg ikke var i stand til at møde op. Om jeg bliver klar til i morgen er endnu uvist, men sådan som jeg har det lige nu, tror jeg det ikke. 🙁
   Jeg tager det jeg føler for lige nu og det har det sidste halve døgn, været hjemmelavet hyldebærsuppe. 😉

   Reply

Skriv en kommentar