Menu
Livet

Som løven i et bur

dscf8858-copy

Jeg har mildestalt sovet dårligt i nat. Næsen løb, halsen gjorde ondt og til tider kunne jeg nærmest ikke få luft, pga. den tiltagende tilstoppede næse. Jeg tog konsekvensen kl 5 og stod op for at se, om det hjalp. Nope, det gjorde det ikke og da klokken var halv syv, måtte jeg meddele jobbet, at de ikke så mig i dag. Efterfølgende hoppede jeg igen under dynen og snuppede et par tiltrængte timer. Ikke at jeg blevmere frisk af det, men skade gjorde de heller ikke.

Jeg har en bunke lommeletter som liggende klar, alle taget ud af pakken, for at jeg ikke først skal fumle med at hive en lommelet ud af pakken, når nyseriet tager fat og næsen mere vidner om Niagara Falls, end en almindelig næse med fuld gennemluftning.

dscf8861-copy

Jeg må så igen konstatere, at jeg altså bare ikke dur til at være syg og dermed være tvunget til at holde mig under dynen, eller tæt på brændeovnen for ikke at fryse ihjel (overdrivelse fremmer forståelsen). Jeg er ikke indrettet til at være inde dagen lang (selvom vi job kræver det) for mine morgen og eftermiddagsgåture (ialt 4,85 km) til og fra kontoret, er altså bare så skønne og dem savner jeg allerede. Lige nu overvejer jeg, om det er forsvarligt, at tage masser af tøj på, og gå en lille tur udenfor. Men først endnu en lur.

10 kommentar

 • Celena
  10. november 2016 at 11:58

  God bedring! I cannot believe how much snow you have 😛 I think that it is much better to be in bed….. xox

  Reply
  • Catarina
   15. november 2016 at 12:43

   Thanks a lot Celena – this one was a hard one 🙁

   Reply
 • Mette
  10. november 2016 at 13:32

  Jeg tror ikke, at man bliver mere syg af frisk luft… tværtimod tror jeg det er godt for ens velbefindende. God bedring til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. november 2016 at 12:46

   Det tror jeg heller ikke Mette og jeg har også bevæget mig ud, men denne tur her, har i den grad trukket ud.

   Reply
 • Karin
  10. november 2016 at 16:26

  Jeg tror en rask travetur kan virke helbredende, eller den kan give energi og dermed virke helbredende 🙂
  Masser af god bedring til dig.
  PS: min ryg skaber sig, knækkede på det her i denne uge, har ellers fightet igennem. Har nok løftet for meget og forkert (så kan jeg lærer det) Nå men kender turen.

  Reply
  • Catarina
   15. november 2016 at 12:47

   Den gav lidt luft, men ellers er der ikke meget at skrive om her 🙁
   Træls at din ryg gør knuder, du har sikkert taget fat på for meget og ville være hurtigt færdigt i huset.

   Reply
 • www.skøreliv.dk
  10. november 2016 at 20:20

  Sikke noget med dig, altså… Jeg tænker også at frisk luft og søvn er vejen frem ❤️

  Reply
  • Catarina
   15. november 2016 at 12:48

   Hvis jeg havde været en hest – ja, så var jeg helt sikkert blevet skudt. 😀

   Reply
 • Susanne
  12. november 2016 at 15:14

  Det anbefales at blive inde hvis man har feber, ellers er der ingen der er død af frisk luft endnu 😉 god bedring!

  Reply
  • Catarina
   15. november 2016 at 12:49

   Tror ikke man skal blive inde, men bare sørge for ikke at blive alt for afkølet, men dog kølet ned, når man har feber. 😉
   Tak for de gode ønsker. 😀

   Reply

Skriv en kommentar