Menu
Livet

Så er jeg tilbage igen

img_1039-copy
~Udsigten fra min plads på kontoret fejler ikke noget og det er så skønt, at jeg (og mine kollegaer) kan følge med i årstidernes skiften.

Puha, den omgang influenza, eller hvad det nu var jeg havde raget til mig, trak godt nok tænder ud. Jeg er bare ikke god til at være syg og har en tildens til, at snærer af mine nærmeste også selvom de kun vil mig det bedste. Jeg bliver bare så sur og træt af, ikke at være 100% mig selv.

Nu er jeg mere eller mindre på toppen igen og døjer kun med en lille bitte smule hoste og lidt forkølelse. Bare det at komme på arbejde igen, har hjulpet og heldigvis var der ikke horder af opgaver der ventede på mig. Jeg kunne starte stille og roligt på igen. Jeg startede også stille og roligt op på fransk i går. Dvs. Jeg havde lave de lektier jeg havde fået for, men jeg sagde at jeg kun var der for at lytte, ikke sige noget.

Nu er det snart weekend igen og jeg glæder mig til en helt almindelig én af slagsen, uden sygdom med dertil hørende sengeliggeri.

8 kommentar

 • Dorien
  17. november 2016 at 20:58

  Sikken et rydeligt skrivebord du har 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. november 2016 at 21:08

   Hi hi, ja til den side er det rydeligt, jeg jeg jo har både telefon, pc og min musseplade liggende, men til den anden side er der mere rod, men kun til jeg går hjem, for bordet er altid rydeligt når jeg kommer og går, ellers kan jeg ikke arbejde. 😀

   Reply
 • Karin
  18. november 2016 at 08:16

  Kære skønne kvinde.
  Dejligt du igen er på job, og hverdagen så småt kan komme i gang.
  Jeg skal også lige have plads til en mousetrapper på mit skrivebord, ellers har jeg det som du. Der må ikke lige bunker, for når jeg så kommer den næste dag vil de have en modbydelig effekt. Jeg finder så det frem jeg skal arbejde videre med.
  Ønsker dig en dejlig fredag/weekend

  Reply
  • Catarina
   18. november 2016 at 16:39

   Det var en træls omgang og tog lige det længere end havd den ellers plejer at gøre, så næste år står den på vaccination. 😀
   Mit skrivebord afspejler mit liv – jeg fungere ikke i rod, præcis som du og derfor er der altid pænt når jeg går og ja, så tager jeg det hele frem igen dagen efter. 😀
   Også en god weekend til dig her i blæsevejret.

   Reply
 • www.skøreliv.dk
  18. november 2016 at 14:11

  Wauw, den udsigt!! Tillykke med, at helbredet er på rette kurs igen, det var dejligt! Ha’ en skøn weekend! ❤️

  Reply
  • Catarina
   18. november 2016 at 16:40

   Tak skal du have og du og familien ønskes også en dejlig weekend her fra blæsende Fyn af. 😉

   Reply
 • Celena
  19. november 2016 at 05:52

  Velkommen tilbage! Hope you have a weekend as lovely as your view xox

  Reply
  • Catarina
   19. november 2016 at 08:45

   Thanks Celena – the weekend is gonna be as lovely as it can be and much better then the last one 😀

   Reply

Skriv en kommentar