Menu
Livet / Motion

Det er vist godkendt

Jeg elsker mine morgenture ud i det fri og det er lidt tankevækkende, at jeg ikke har gjort det meget før. For jeg nyder at trave afsted med god fart i nærområdet. Jeg går jo til og fra arbejde, men det er ikke lange ture, da jeg kun har 4,8 km ialt. Men hver weekend, uanset vejret, tager jeg tøj på og går en god formiddagstur. I går blev det til 9,14 km og her til formiddag 10,14 km og det er altså virkelig et smukt stykke landskab vi levet i og endda kun 12 minutter kørsel fra Flakhaven, som er Odensens Rådhusplads.

Nu vil jeg hoppe under bruseren og så ellers gå igang med juleriet. Glædelig 1. søndag i Advent.

8 kommentar

 • Karin
  27. november 2016 at 15:01

  Det er en vidunderlig natur der er omkring hvor du bor. Og dejligt med de traveture du har fået gang i. Det er en god ide at komme afsted fra morgenstunden, jeg gør det som oftest om eftermiddagen, og ja, som oftest, må jeg indrømme, det er jo ikke dagligt, det er lidt øv, men når det at blive for mørkt er jeg ikke god til at komme ud, har skrevet en pandelampe på ønskesedlen, i håb om det kunne hjælpe 🙂
  Mine ture er så knapt så lange som dine, men det kan jo være det kommer, du er jo i mere træning end jeg 😉

  Reply
  • Catarina
   27. november 2016 at 17:22

   Her er virkelig skønt og af og til opdager jeg også nye ruter og nyder at trave herude. Og så bare det at det ikke er ‘helt ude hvor krageren vender’ er fedt. 😀 De gåture er nu allerede en fast integreret del af min hverdag og jeg kan ikke næsten ikke leve uden dem og i næste weekend får jeg følgeskab at den lille pelset trold ;-D
   Små ture er også helt ok, det er mine jo også på hverdage, men ud hver dag, det er altså fedt 😀

   Reply
 • Jytte Due
  27. november 2016 at 20:26

  Altså Catarina, nu har du i den sidste tid flere gange skrevet om, hvor glad du er for at gå ture i naturen, og hver gang tænker jeg, at det er også for dårligt, at jeg efterhånden ikke går ret meget mere end indkøbsturee i gågaden i Nykøbing Sj. Siden min forbistredede borreliosesygdom (forårsaget af inficerede flåtbid) er jeg ærligt talt blevet noget lad, hvilket jo ikke hjælper på situationen. Jeg får det jo bedre af at komme ud at strække ud i den friske luft. Faktisk flyttede jeg i sin tid herop mellem fjord og hav, fordi jeg egentlig er et rigtigt friluftmenneske, så nu vil jeg tage mig sammen fra i morgen … hver dag, om det så på de rigtigt dårlige dage bare er en lille tur ind i skoven på den anden side af vejen.!
  Tusind tak for ‘sparket’ – og for dine fine tekster om løst og fast i din hverdag
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   9. december 2016 at 20:28

   Jeg elsker mine tur ud i det fri og er glad for at det nu er blevet en god vane også selvom vejret ikke lige altid er på min side, men så klæder jeg mig bare på efter det.
   Du må se om du ikke kan få små gåture puttet ind i hverdagen også selvom du har lidt under det flåtbid. Jeg er sikker på at små ture i naturen, på sigt vil gøre underværker. Og det lyder jo til at du bor ualmindeligt smukt, så afsted med dig 😀
   Rigtig god weekend og jeg er altid glad for at kunne inspirerer andre.

   Reply
 • Celena
  28. november 2016 at 00:02

  Beautiful pictures! xox

  Reply
  • Catarina
   9. december 2016 at 20:29

   Thanks a lot Celena 😀

   Reply
 • Malin
  2. december 2016 at 21:42

  Hvor lyder det dejligt! Jeg ELSKER selv at gå lange ture, men det bliver bare ikke ofte nok. Jeg er god til det i perioder men så er det som om det går lidt i stå igen. Tror jeg vil prøve på at indføre de der lange weekend-morgen-ture hvor ingen undskyldninger er gode nok – det er bare med at komme af sted uanset vejr og vind.

  Reply
  • Catarina
   9. december 2016 at 20:31

   Jeg elsker mine lange ture i weekenderne og de skal helst være om morgenen, for ellers kan der snilt går sofakartoffel i mig. Turene om morgenen, gør også at jeg igennem dagen, føler mig meget mere frisk 😀
   Og nej, der ingen gode undskyldninger for ikke at gå, bare en lille tur, altså med mindre man han andre ting man skal 😀

   Reply

Skriv en kommentar