Nogle gange må der bare en fridag til

16. december 2016

Jeg synes jeg har været en smule træt her i denne uge og derfor valgte jeg i går, at jeg i dag ville snuppe en fridag og bare slappe af og hygge mig herhjemme. Det er som ikke fordi jeg har haft særligt travlt i denne uge, hverken på jobbet eller i fritiden. Jeg har kun haft en enkelt aftale med en af veninderne i denne uge og det var i onsdags, hvor vi havde sat hinanden stævne på Noé vinbar i Odense.

Nu sidder jeg med ild i brændeovnen, kaffe i koppen og nyder at fredagen er blevet ekstra dejlig lang og med plads til lige præcis hvad jeg har lyst til. Jeg har ingen planer andet, end at jeg, på eller andet tidspunkt skal ud på min daglige gåtur.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 16. december 2016 at 13:12

  Der er dage hvor der er behov for bare ingenting, og det så var muligt er jo skønt, med en stille og rolig optakt til weekenden.
  Du får lige et weekend knus herfra 🎅🏻🎄😍

  • Reply Catarina 16. december 2016 at 16:57

   Det er skønt at det meget ofte er muligt og selvfølgelig gør jeg det også kun, når jeg ved at jeg ikke har nogle hængepartier. 😀
   Du ønskes også en god weekend her fra Fyn af 😀

  Skriv gerne en kommentar