Menu
Livet

Nogle gange må der bare en fridag til

Jeg synes jeg har været en smule træt her i denne uge og derfor valgte jeg i går, at jeg i dag ville snuppe en fridag og bare slappe af og hygge mig herhjemme. Det er som ikke fordi jeg har haft særligt travlt i denne uge, hverken på jobbet eller i fritiden. Jeg har kun haft en enkelt aftale med en af veninderne i denne uge og det var i onsdags, hvor vi havde sat hinanden stævne på Noé vinbar i Odense.

Nu sidder jeg med ild i brændeovnen, kaffe i koppen og nyder at fredagen er blevet ekstra dejlig lang og med plads til lige præcis hvad jeg har lyst til. Jeg har ingen planer andet, end at jeg, på eller andet tidspunkt skal ud på min daglige gåtur.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  16. december 2016 at 13:12

  Der er dage hvor der er behov for bare ingenting, og det så var muligt er jo skønt, med en stille og rolig optakt til weekenden.
  Du får lige et weekend knus herfra 🎅🏻🎄😍

  Reply
  • Catarina
   16. december 2016 at 16:57

   Det er skønt at det meget ofte er muligt og selvfølgelig gør jeg det også kun, når jeg ved at jeg ikke har nogle hængepartier. 😀
   Du ønskes også en god weekend her fra Fyn af 😀

   Reply

Skriv en kommentar