Menu
Livet

Nedtællingen er så småt igang

Opgaverne et lidt mange, men jeg har Helt og aldeles styr på det og ved, at jeg ender med helt rent bord, når jeg, om præcis 2 dage fra nu, går på 10 dages juleferie. Og den dag hvor ferie skydes i gang, vil jeg nynne nedenstående sang, som også er en af mine ynglingsjulesange, mens jeg traver de 2,5 km hjem til manden og venter sønnikes ankomst.

4 kommentar

 • Celena
  20. december 2016 at 12:02

  Ahhhhh! Ten days off! Enjoy 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. december 2016 at 19:15

   I’m so looking forward to this small vacation – no deadlines, no phones no nothing, except family joy 😀

   Reply
 • Karin
  20. december 2016 at 14:17

  Hvor du fortjener nogle dejlige dage hjemme i familiens “rede” – hvor der bliver hygget igennem nr fuld valuta 🎅🏻🎄🤶
  Det er en arbejdsgiver jul, hvor der kun falder 1 helligdag på en hverdag. Så i år bliver ugen mellem jul og nytår med 2 arbejdsdage 1 feriedag, 1 fridag (onsdag) og som før nævnt 1 helligdag, med 2 weekender 😂. Lidt indviklet men bare jeg forstår 😂

  Reply
  • Catarina
   20. december 2016 at 19:18

   Jeg tror alle fortjener en lille juleferie og jeg glæder mig i den grad til lidt tid hvor der ikke er arbejde at tænke på 😀 Ja, dine feriedag/fridage er en smule indviklet, men jeg er sikker på du har styr på det. 😀

   Reply

Skriv en kommentar