Menu
Familieliv

Hundesittere

Som tidligere nævnt, er vi hundesittere indtil den første weekend i det nye år.Det har vi jo prøvet før og gør det gerne. De unge vil gerne feste nytårsaften og vi kan sagtens hygge os uden. At være hundesitter betyder så også at jeg har følgeskab på mine gåture og det er altså dejligt. Gåturene foregår så ikke i så hurtigt et tempo som når jeg gå alene, men til gengæld er de altså desto mere hyggelige.

Jeg har det sådan, at selvom Cleo er en lille hund, så skal der altså stadig nogle motion og dermed nogle kilometer i benene. Jeg ved, at mange nøjes med at gå, med deres hund, når den skal besørge/tisse og når det er overstået, så er det hjem igen. Eller dem der lader deres hund trisse rundt i haven og gøre det den nu skal. Det er sikkert helt ok, men jeg personligt mener, at en hund skal have lov til at bruge sanserne og musklerne. Det betyder så også at Cleo og jeg er ikke altid lige rene når vi kommer hjem vores skovture, for der går vi ofte uden for stierne og “bestiger” bjerge og underligt krat, som er en udfordring for en lille hund. Har jeg nævnt at er glad for mine nye gummistøvler? 😆

Den lille fis får dermed ca. 8-9 km hverdag og det er vist meget passende for hende, for om aftenen er hun godt træt og ligger til tider helt omme på ryggen og sover.

4 kommentar

 • Karin
  30. december 2016 at 17:55

  Jeg er skudt med anors pil, 🏹💘
  Dejlige billeder af Cleo. De er med garanti fra flere af de vidunderlige traveture i har været på.
  Det er vigtigt at komme ud og “brænde energi af” uanset om man er stor eller lille, om man er hund eller menneske(barn, baby).

  Reply
  • Catarina
   30. december 2016 at 19:41

   Vi hygger os med vores ture og så snart vi når skoven og jeg tager snoren af hende, kan jeg næsten se hende lyse op og nyde at nifle i fred og jeg går bare foran, så kommer hun spændende når jeg er nået lidt for langt foran. 😀

   Reply
 • Celena
  31. december 2016 at 14:54

  How cosy to have your granddaughter back home 😉 Happy last day of 2016 xox

  Reply
  • Catarina
   1. januar 2017 at 08:25

   We just love to have her and I enjoy to have company on my walks 😀

   Reply

Skriv en kommentar