Menu
Familieliv

Smukke dage

Den første uge af januar har virkelig budt på smukt vejr med masser af sol men også en par små drys sne. Ikke meget her hen over Højfyn men lidt er også velkommen, for det lysner så dejligt.

I dag var planen at vi kl 8 ville kører mod Nordsjælland for at aflevere den lille Cleo-fis, som vi har haft på ferie de sidste 10 dage. Sidst på eftermiddagen var det tid til at den lille fis fik et bad, for de mange ture i skoven sætter sine spor i den hvide pæls. Hun kom i bad, ikke noget hun er vild med, men hun ved at sådan er det, så hun står helt stille og grynter lidt. Efter badet, blev hun føntørret med efterfølgende børstning.

De sidste par dage, har de i tv sagt, at vejret godt kunne gå hen og blive lidt træls natten til i dag lørdag og da det var i dag vi skulle over med Cleo, holdt vi godt øje med vejrsituationen. I vejrudsigten lidt over 18 i går aftes, så det ikke for godt ud og vi tog derfor en hurtig beslutning. Søren ringede til Sebastian for at hører om de var hjemme om et par timer og det var de. Vi fik pakket alle Cleos ting sammen og så kørte Søren over med Cleo. Ved 23 tiden var Søren atter hjemme og vi var faktisk glade for beslutningen om at få afleveret Cleo også selvom det var lidt før tid.

Det har været skønne dage i selskab med den lille uldtot, og vi har fået gået nogle dejlige lange ture i alt slags vejr.

4 kommentar

 • Celena
  7. januar 2017 at 12:15

  You had lots of blue sky as well! AND your granddaughter!! That is a great way to start the new year 🙂 xox

  Reply
  • Catarina
   7. januar 2017 at 12:24

   We had som rely nice weather, but last night I startet to snow and today rain – not a good combo.

   Reply
 • Karin
  9. januar 2017 at 07:19

  Vejret har været lækkert for det meste i den forgangne uge. Ændringen fra døgnfrost og sne skete forskelligt rundt i DK. Vi fik turen fredag aften, så lørdag var det tøvejr og kun små rester af sne.
  Hvor er Cleo bare vidunderlig. Er der allerede en aftale om at babysitte? Du/I står vel på spring 🙂
  Nu er det igen hverdag en ny uge, nr. 2 i 2017.
  God arbejdslyst.

  Reply
  • Catarina
   11. januar 2017 at 07:09

   Det var en dejlig uge, hvorimod denne er en smuler mere grå og kedelig. I dg er det ret så blæsende og det er jeg bestemt ikke vild med.
   Cleo er en rigtig dejlig lille trold og vi skal helt sikker passe hende igen, men der er endu ingen planer om hvornår :-d

   Reply

Skriv en kommentar