Menu
Familieliv

Fredag gør godt

Ugen har været travl på jobbet og næste uge bliver præcis ligedan. Da jeg begav mig på mine sædvanelige gå-ben til kontoret, glædede jeg mig over at det var fredag og inden længe ville weekenden skydes i gang. Da jeg gik hjemad, var den tætte tåge som var min følgesvend i morges lettet, og solen skindede fra en skyfri himmel. Det var lige før at jeg synes den lunede som på en smuk forårsdag.

Da jeg landede hjemme, gik jeg gik jeg helt kold efter et stort glas te, så jeg gik ind og lagde mig en lille halv time. Efter de 30 minutter, var jeg klar til at indtage fredagens herligheder, masser af frihed og hygge med manden.

Da vores maver begyndte at savne lidt aftensmad gik vi begge i køkkenet. Søren ordnede en lille bunke grove grøntsager, mens jeg klarede lammekøllen, som fik hvidløg, sal, peber og noget af krydderurterne fra haven gledet og stukket i sig. Køllen blev sat i ovnen, for at brune en 15 minutters-tid, hvorefter de grove grøntsager kom ind under køllen.

Efter en times-tid i ovnen var det hele klar og vi satte os ved langbordet med en god belgisk øl og nød maden og hinandens selskab.

Aftenen fortsætter i samme stil, dog er øllen nu skiftet ud med sort kaffe til Søren og en cappuccino til fruen i huset.

4 kommentar

 • Celena
  14. januar 2017 at 01:33

  A fabulous way to start the weekend xox

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2017 at 08:28

   It sure was Celena and today is also gonna be a good one 😀

   Reply
 • Karin
  14. januar 2017 at 08:12

  En vidunderlig optakt til weekend, og så stille og roligt.
  Ønsker dig/jer en dejlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2017 at 08:29

   Mange tak og i lige måde Karin. jeg elsker vores stille weekender, hvor kun små aftaler eller ingen er på programmet. 😀

   Reply

Skriv en kommentar