Menu
Livet

Lækre strikkede julegaver

Normalt er jeg ikke den der særlig ofte viser diverse julegave eller dito fødselsdagsgaver frem her på bloggen, men nu gør jeg lige en undtagelse.

I år fik jeg nogle dejlige strikkede julegaver. To af gaverne var fra mine forældre og deribland var der en sommerbluse, som jeg allerede har én af og som jeg virkelig har brugt meget igennem sommeren. Nettop fordi jeg var så glad for den lette sommerbluse, havde jeg spurgt min mor ikke jeg kunne logge hende til at strikke endnu én. Og det ville hun selvfølgelig gerne. Vi fik farven på plads og hun sagde, at hun så ville strikke den til foråret, så den var klar til mig til sommer, hvilket var helt fint med mig.

Jeg blev derfor noget overrasket over at pakken en færdig sommerbluse ud juleaften. Sikke en dejlig overraskelse og jeg kan næsten ikke vente til det bliver sommer og jeg kan iføre mig den.

Den anden gave var én jeg bare blev så glad for. Dels fordi jeg ikke vidste noget om den, og dels fordi, den bare er så meget mig. Det var den lækreste poncho med de mest fantastiske strikkede frynser. Selvom det er en poncho, så kan den fint bruges nu her, hvor jeg så bare har en skindjakke inden under. Den er virkelig lækker og blød og så synes jeg at den klæder mig super godt.

~Fotograf: Anita – Kamera: Mit

Ud over de to lækre strikkerier fra mine forældre, fik jeg også 3 par dejlige hjemmestrikkede sokker, fra min veninde i Aalborg.

At jeg så udover de dejlige strikkede julegaver også fik vidunderlige sager af manden og mine dejlige drenge og svigerbørn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Karin
  14. januar 2017 at 18:12

  Hvor er det nogle dejlige lækkerier, og hvor den ponche klæder dig, lige et outfit jeg kun drømmer om. Måske ikke lige de hvide bukser, men ellers. Jeg tiltrækker skidt, derfor. 😉
  Mon de sokker du fik i julegave, er det par du har på.
  Det er dejligt at blive så forkælet.

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2017 at 20:44

   Hi hi, ja med et gen som tiltrækker skidt er hvidt ikke så smart 😉 Ja, de sokker er faktisk et af de tre par jeg fik – elsker at gå med hjemmestrikkede sokker 😀

   Reply
 • Celena
  14. januar 2017 at 23:32

  Handmade gifts are the best! They look/will look great on you xox

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2017 at 13:12

   Your absolutely right, I love homemade gift and have always done 😀

   Reply
 • Deborah
  16. januar 2017 at 02:05

  Kan sørme godt forstå, du blev glad for dem. Jeg ville ønske, jeg havde min mor til at strikke til mig. Mit hoved står helt af, så jeg kan ikke selv. både blusen og poncho er superfine og lige min farvepalet også, og sandt nok klæder dig rigtig fint. Heldige dig! Hilsener fra Arizona, USA

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2017 at 19:16

   Mange tak skal du have Deborah 😀 Jeg er også enormt glad for at min mor har lyst til at strikke til mig også selvom jeg ikke beder om det.
   Aii er du “over there” FEDT. Så må du have en fortsat rigtig god ferie. :8

   Reply
   • Deborah
    17. januar 2017 at 21:03

    Jeg havde lige skrevet en lang hilsen til dig, men blev smidt af som spam – måske fordi jeg ville smide dig et link, men det gør jeg så privat i stedet.

    Ja, jeg er i USA og besøge min bror, jeg fandt tilbage i august. Du er i Moskva, det er også vildt spændende, og det glæder jeg mig til at høre mere om.

    Dejligt at være i kontakt igen – tak for det!

    Reply
    • Deborah
     18. januar 2017 at 00:50

     Undskyld, kan se det med Moskva var i 2014. Det er fordi, det kommer op som et af de mest populære.

     Reply
     • Catarina
      18. januar 2017 at 15:16

      Ja, Moskva er lidt siden vi var i. Det er nu ikke de mest populære der er deroppe i toppen, det er kategorier jeg selv vælger- nogle gange inden, andre gange nogle som kan give inspiration 😀

      Reply
    • Catarina
     18. januar 2017 at 15:15

     Ja, kommentarfeltet bryder sig ikke om links, da de som regel er spam. Det var da dejligt at finde en bror og så på den anden side af Atlanterhavet 🙂
     Så må du nyde tiden derover og ikke mindst selskabet. 😀

     Reply
 • Layoni
  16. januar 2017 at 14:02

  Wow lækker bluse og dejlig poncho 🙂 og hvor ser du bare brandgodt ud 🙂 jeg bliver da helt misundelig over du har en så dygtig Mor, der ofrer så megen tid på strikning, men man fornemmer også, at det er hendes hobby, og netop fordi hendes gaver gør så megen lykke, som de gør hos dig, ja, så kreerer hun disse gaver med masser af kærlighed og glæde 🙂 🙂
  rigtig god mandag 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. januar 2017 at 19:18

   Tusinde tak Layoni. Jeg er SÅ glad for begge dele og jeg har faktisk endu en trøje jeg endnu ikke har fået taget foto af, men det skal nok komme. 😀
   Hun hygger sig med at strikke og som hun selv siger, så kan hun jo ikke bruge det hele selv. 😉
   Du ønskes også en god mandag.

   Reply

Skriv en kommentar