Menu
Livet

Når dagen er én grå masse

Nogle dage virker det bare som om, at det slet ikke bliver sådan rigtig lyst. Sådan en dag er det i dag. Heldigvis er vi allerede i gang med snakken om en lille forårsferie samt sommerferien herhjemme. Begge ferier kommer til at foregå med vores dejlige campingvogn hægtet på bilen. Hold nu fast hvor vi glæder os til et gensyn med Frankrig, for ja, vi regner bestemt med, at Frankrig igen står for skud i vores sommerferie.

Drømme, kan manden og jeg heldigvis fint, og sammen kikke vi tilbage på de mange ferier vi allerede har holdt i Frankrig, mens vi drømmer os til de lyse og lune sommerdage og sommeraftner.

Måske vi skal geder gå frit omkring og spise vilde urter i Provence, eller måske vi skal ligge på ryggen midt i en lavendelmark og kikke op i himlen, mens den overdøvende lavendelduft kilder os i næsen.

Det kan også være at vi skal ud og nyde det lidt af alt den gode vin der findes dernede og lytte til larmen af et vandfald. Og når vi så ikke gider det mere, finder vi en lille søvnig landsby, hvor vi finder en lille restaurant og får en skøn frokost.

Det kan også være at vi tager ud og ser nogle af de mange smukke bygningsværker, som har overlevet i mange mange år.

Vi ved ikke hvor nordenvinden fører os hen, men vi er helt og aldeles sikker på, at det bliver en framragende én af slagsen.

8 kommentar

 • Pernille
  19. januar 2017 at 22:37

  Feriedrømme og -minder er slet ikke så ringe endda.
  Skønne billeder 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2017 at 06:40

   De er dejlige og hjælper altid, altså minderne, her i vinter-gråheden 😀

   Reply
 • Celena
  20. januar 2017 at 02:06

  It sounds heavenly! Maybe I will hide in your suitcase 😉

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2017 at 06:41

   Your welcome 😀

   Reply
 • Karin
  20. januar 2017 at 07:05

  At drømme sammen, og kombinere drømmene med minderne, når nu det er gråt i gråt, er så fantastisk.
  Dejlige billeder, fra et land jeg kun har været i 1 gang og det i 1983. Mon ikke jeg har fortalt det før 🙂 – Billederne giver en dejlig lun fornemmelse. Tak.

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2017 at 07:11

   De luner nemlig og vi hygger os med at snakke om de steder vi har været og ikke mindst de steder vi stadig har til gode. Det er en dejlig vinterbeskæftigelse 😀

   Reply
 • Jytte Due
  21. januar 2017 at 01:01

  Jeg drømmer også ferie for tiden. Det er fire år siden, jeg sidst har været i Florida at besøge min datter og børnebørn, fordi jeg er ved at være gammel og lidt skrøbelig, men nu tror jeg nok, at jeg tager afsted i april og maj i år. I de måneder drær birken, og jeg bliver hundesyg, så jeg kan lige så godt tage af sted – især hvis jeg kan finde nogen at bytte bolig med, så jeg har et sted at trække mig tilbage til, når det bliver lidt for broget med to teenagere, to hunde, en kat og en hamster på forholdsvis lidt plads. Det arbejder jeg på i disse dage

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2017 at 07:48

   Det bliver da dejligt med en tur til Florida både for at få lidt varme, slippe for pollen og det aller bedste, se din datter og børnebørn. Det må være lidt svært at de befinder sig så langt væk.
   God fornøjelse med planlægningen og god weekend Jytte 😀

   Reply

Skriv en kommentar