Menu
Motion

Når spinningcyklen punktere

Kender I det der med at man sidder til en spinningtime og det mere eller mindre er de samme personer som deltager. Og så er der en som bare har det SÅ HÅRDT, nærmest inden opvarmningen er gået overstået?

Sådan én er der på alle de hold jeg har været på (det er den samme mand). En af de der mænd som har alt cykeludstyret på, ligesom han har et Pantani tørklæde om hovedet. Mange gange i løbet af af sådan en time, lyder det som om hans spinningcykel får piftet et dæk, sådan stønner han. Det sjove er, at vi alle køer med pulsmåler og det dermed er synligt for alle hvor hårdt vi kører og han kører ikke hårdere end alle vi andre, men det er kun ham der kan høres i så voldsom grad, at det er lige før det er irriterende.

Nå, det var så lige et surt opstød fra mig. Måske jeg skal sørge ham om ikke han skal have en anden cykel end den han altid sidder på og når han så spørger hvorfor, kan jeg jo sige at jeg synes han er ret uheldig med at den altid punktere. 😆

8 kommentar

 • Therese
  30. januar 2017 at 22:24

  Ha ha 😉
  Nu spinner jeg ikke, men til reformertræningen er der en dame som jeg kalder “cykelpumpen”. Hun trækker vejret VIRKELIG højt, og det er pisse træls for at sige det som det er.

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2017 at 07:09

   Det er utroligt hvad det kan gøre for ens træning at have sådan en forstyrer på holdet. Jeg skal virkelig koncentrere mig for at glemme han er der. 😀
   Men det er åbenbart alle lod at have sådan en på holdet. 😉

   Reply
 • Karin
  31. januar 2017 at 07:15

  Jeg går ikke til spinning, men kan forestille mig typen. Der er så pudsig han vælger at stille op til spinningstimen når det er så hårdt, og bruge så mange penge på udstyr. Tænkte på om der er lige så stor en “sø” omkring ham som hos i andre.

  Mon ikke han er en af de typer, der altid brokker sig 😉

  Du skal huske at “brøle” – det er så godt bagefter.

  Reply
  • Catarina
   31. januar 2017 at 07:17

   Jeg tror faktisk han også kører lidt på landevejene når vejret er til det, men er indenfor her om vinteren. Måske det er sådan en type, som bare skal have opmærksomhed – som se mig jeg er jo en rigtig cykelrytter – eller wannabe 😀

   Tror ikke jeg er den der brøler, det ligger ikke til mig 😉

   Reply
 • Helle K.
  1. februar 2017 at 08:20

  NEJ – det kender jeg ikke, og jeg kommer heller aldrig op på sådan en cykel 😉 men jeg kan da forestille mig, hvordan det er.

  Reply
  • Catarina
   1. februar 2017 at 15:49

   🙂

   Reply
 • Celena
  1. februar 2017 at 12:53

  Haha! You can always ask him if he is auditioning for theatre school 😉

  Reply
  • Catarina
   1. februar 2017 at 15:49

   Hi hi, maybe I should do that 😀

   Reply

Skriv en kommentar