Menu
Familieliv / Livet

Forkælelse fredag

Fredagen startede med at jeg vågnede pokkers tideligt. Allerede lidt over 4, var jeg lysvågen, men jeg lagde mig og prøvede at sove en smule mere. Men efter en time, besluttede jeg mig for at stå op og få noget ud af fredagen.

Jeg fik læst diverse aviser og dermed gik morgen ret så hurtigt.Kl. 7:25 tog jeg overtøj op og gik ud af døren, for at gå de 2,5 km til kontoret. Da jeg kom op til mit skrivebord, stod der en lækker flaske rødvin til mig, ja faktisk stod der en flaske på alles skrivebord fra chefen, med tak for en god indsats i januar. Dejlig overraskelse.

Men overraskelserne stoppede ikke her. For da jeg kom hjem havde manden, som jeg troede havde hjemmearbejdsdag, taget en fridag og leget Den Store Bagedyst. Der var lækre ciabattaboller, krydrede ciabattaboller og mega lækre chokoladescones. Desuden havde han købt ind til lækker tapas som skulle udgøre det for vores fredags-hygge-aftensmad. Det kan man da kalde forkælelse.

Nu sidder vi begge mætte og dejlig tilpas, med det sidste glas rødvin og nyder, at weekenden er skudt godt igang.

2 kommentar

 • Karin
  4. februar 2017 at 08:32

  Vidunderlig fredag med så dejlig forkælelse, dog lidt øv når nu du vågner så tidligt, det koster jo lidt i den anden ende, fredag aften må godt blive lidt længere end de øvrige aftner.
  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2017 at 11:31

   Ja, det var slet ikke så tosset at komme hjem til og nøj, hvor har vi hygget os. 😀
   Du ønskes også en god weekend.

   Reply

Skriv en kommentar