Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #1

Ja, der skete der faktisk noget stort. Stort for mig. jeg havde blogget siden 10. november 2006, men det var på en lille hjemmekodet og ufleksibel hjemmeside, hvor Microsoft Access, var hele databasen i bloggen. Det betød, at jeg skulle åbne databasen, skrive i den, og hvis jeg ville have et billede med, så skulle det være så småt, at det nærmest var ikke-eksisterende. Efter min spæde start på hjemmebloggerie, begyndte jeg efterfølgende at læse andre blogs, og det var noget af en øjenåbner, for sikke flotte blogs de havde. Nysgerrig som jeg er, gik jeg i gang med at tjekke koder og søge hvor jeg nu kunne, omkring blogfænomenet. Jeg nåede frem til, at WordPress var det alle de andre brugt. Jeg overvejede længe om det i det hele taget var noget jeg kunne hitte ud af, men til sidst, prøvede jeg at downloade det. Og i løbet at relativ kort tid, havde jeg genskabt mine tidligere blogindlæg i WordPress og udgav mit første indlæg i WordPress, hvor det nu også var muligt at kommentere. Wauw.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Så har jeg overgivet mig til WordPress 4. FEBRUAR 2007

Jeg har de seneste par uger overvejet om jeg skulle overgå til WordPress. Og som det kan ses, har jeg i dag installeret WordPress på denne side. Det tog lige et par timer at få rette alle engelske tekster om til danske, jeg tror, at jeg nu har fået rette dem alle, men hvis du støder på nogen, må du godt lige give mig besked. Jeg håber I kan lide hvad I ser. Jeg regner med at lave et par små-justeringer hen ad vejen.
— Du kan se indlægget her og de kommentarer det afstedførte.

12 kommentar

 • Mette
  4. februar 2017 at 12:50

  Tillykke med jubilæet 🙂

  (jeg mener jeg har til næste år)

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2017 at 15:14

   Tak Mette – det rigtige jubilæum var så i november 😉

   Reply
 • Helle K.
  4. februar 2017 at 13:05

  Jeg er glad for, at jeg fandt dig ❤

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2017 at 15:15

   I lige måde Helle 😀

   Reply
 • Pernille
  4. februar 2017 at 23:53

  Godt du fandt WordPress 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2017 at 06:24

   Det er jeg også glad for Pernille 😀

   Reply
 • Karin
  5. februar 2017 at 09:56

  Et forsinket tillykke med jubilæet til dig og din wordPress blog.
  Jeg er så glad for jeg “faldt” over dig, min tur var en helt anden, før jeg fandt mit stå sted.
  Tusind tak for indspark, inspiration og masser af positiv livssyn.

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2017 at 19:40

   Mange tak Karin og i lige måde. 😀
   Jeg elsker at blogge, også selvom det er blevet en smule mindre med åren. Men jeg tror aldrig jeg opgiver 😀

   Reply
 • Celena
  5. februar 2017 at 13:45

  Stort tillykke! I am also glad that I met you and your lovely blog! May you have many, many more happy years xox

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2017 at 19:41

   Thanks a lot Celena.
   I’m rely pleased that I have a Canadian/Scandinavian friend, becI stil consider you as my friend. 😀

   Reply
   • Celena
    5. februar 2017 at 21:51

    Likewise… the friend that I have never met face to face… but definitely looking forward to that one day! xox

    Reply
    • Catarina
     6. februar 2017 at 16:49

     Same here. 😀

     Reply

Skriv en kommentar