Menu
Dagligdagen

Når helheden ødelægges

Lidt morgensurhed på en lørdag hvor jeg har været oppe siden kl. 4, så er du advaret.

Er slet ikke vild med hjemmesider der ikke scroller jævnt og når det så også gør sig gældende på min tablet (iPad) så dropper jeg sådanne sider. Jeg ikke bryder mig om billeder som er større end min skærm (og jeg har altså ikke en lille skærmopløsning) og jeg derfor skal scrolle nedad for at se bunden af billedet og dermed mister toppen. Helheden i billedet ødelægges og dermed ser jeg ikke billedet som det sikkert er tænkt.

Men måske det bare er mig der er en sur og tvær kælling som ikke forstår nutidens webdesign – det kunne jo meget nemt være tilfældet.

Ovenstående surhed, er ikke et udtryk for at jeg har været tidelig oppe, for det er noget som jeg længe har undret mig over og indimellem eller snarer ofte, irriterer mig over.

8 kommentar

 • Karin
  4. februar 2017 at 09:00

  Så er det jo ikke lige et godmorgen der skal siges herfra, nok mere et goddag i stuen. Så tidligt oppe, pyha, og det hele 2 dage i streg.
  Det er tilladt at give sin mening til kende, og du er overhovedet ikke en sur og tvær kælling, du går efter bolden ikke efter personen. Tænk hvis vi alle var enige, så ville vi mangle nuancerne.
  Ønsker dig en dejlig lørdag og fortsat god weekend

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2017 at 11:33

   Det der med at vågne tidligt, har faktisk stået på i ret lang tid, så det er efterhånden ved at blive en træls vane. For uanset hvornår jeg går i seng, så vågner jeg efter små 4-5 timer. 😕 Men hvad, så må jeg bare snuppe en lille time senere. 😉
   Nogle gange tænker jeg om ikke jeg måske skulle sige/skrive det til de pågældende, men det magter jeg så bare ikke – altså den surhed jeg sikkert vil møde.

   Reply
 • Deborah
  4. februar 2017 at 09:09

  Godmorgen på en i øvrigt trist og våd (her i hvert fald) lørdag morgen. Jeg sover som du måske har læst heller ikke særlig godt p.t.

  Vi er ganske enige, og jeg gider det heller ikke, hvorfor jeg også på min egen side har bibeholdt et relativt traditionelt look, fordi jeg ikke gider de der monsterstore fotos. Så helt enig med dig. Hav en rigtig god weekend.

  Reply
  • Catarina
   4. februar 2017 at 11:35

   Her er det ikke vådt, men helt enormt tåget og hele dagen, i hvert fald indtil nu, kan vi ikke se mere end små 100 m frem for os. 😕
   Sjovt og dejligt at du har det på samme måde, men det er nok fordi vi tænker ens omkring billeder – de skal ses hele 😀
   Du ønskes også en god weekend fra det tågede Fyn.

   Reply
 • Pernille
  4. februar 2017 at 23:55

  Jeg synes det værste er når der skal scrolles sidelæns – det forstår jeg simpelthen ikke 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2017 at 06:24

   Ja, det er bestemt også noget mærkeligt noget. Heldigvis ses sådanne sider ikke så ofte mere. 🙂

   Reply
 • Celena
  6. februar 2017 at 12:04

  Haha! Hope you figured out your issue… and had a better day 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   6. februar 2017 at 16:50

   It isn’t here the problem is, but on other blogs 😆

   Reply

Skriv en kommentar