Menu
Livet

En Master blev fejret

En af vores ingeniører blev i tirsdags Master inden for vores fag. Han har læst de sidste to år, samtidig med fuldtidsarbejde og oven i hatten, blev han og konen, i sommer han far. Så stor respekt til ham. I dag skulle han fejres i firmaet, og det med morgenbrød, frokost incl. dessert og træstammer fra den gode bager inde i byen. Det var det vi kalder en rigtig god smovse-fredag.

Menuen var:

• Salami Cinghiale • Salami barolo • Salami tartufo (trøffel) • Bresaola med rucola, citronolie og parmesanflager • Involtini di speck • Bruschetta m. parmaskinke, rød pesto & parmesanflager • Ubriaco all´Amarone • Taleggio • Pecorino • Caponata di melanzane • Italiensk marmelade • Grillet artiskok • Grillet aubergine • Semi-dry cherrytomater • Oliven • Salat • Grøn pesto • Oliventapenade • Håndlavede grissini • Brød • Tiramisu til dessert Da jeg skulle hjem, gik jeg en lille omvej på et par ekstra kilometer, for lige at få noget af den mad til at fordufte – eller det vil sige, jeg trængte til at få bevæget mig lidt, oven på alt den dejlige mad.

2 kommentar

 • Karin
  11. februar 2017 at 08:13

  Hvilke lækkerier.
  Jeg tager hatten af for din kollega. Ved jo selv hvor hårdt det har været og er for yngstedatteren, at få småfolk samtidig med studier, overlade hele barslen til faderen, og vente nr. 2 under bachelor skrivning, samt starte ud i første job med en på 7 mdr. og 1 på 25 mdr., så sejt gået af din kollega og kollegaens familie.
  God ide at gå en omvej hjem, især hvis der også lige kom en træstamme oveni alle de andre lækkerier.
  God weekend til dig.

  Reply
  • Catarina
   11. februar 2017 at 18:48

   Det var det bestemt Karin og hold nu op hvor var jeg met og vedblev med at være det til i dag ved middagstid, efter min gåtur. 😉
   Det er bestemt ikke altid lige let at læse og have små børn, så jeg tager hatten af for alle der kaster sig ud i det. 😀
   Du ønskes også en god weekend.

   Reply

Skriv en kommentar