Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #2

Det er faktisk ret så sjovt, at kikke tilbage på hvad der sket i dag for 10 siden, det er nemlig sjældent, at jeg gå så langt tilbage i tiden. Normalt kikker jeg mest på ferieindlæggene og hvor og hvornår vi var de forskellige steder. Men at se tilbage på en almindelige dag som denne i februar jo er, er ret underholdende. Når jeg ser tilbage på det indlæg jeg skrev i dag for nøjagtig 10 år siden, så synes jeg at kunne huske, at det er et tilbagevenden tema. At jeg vente- og håber på sne og gerne meget af det. Men sådan har jeg det faktisk ikke i år, ikke at der ikke måtte komme sne, der er der jo kommet en del af her i denne uge, men jeg hungre i år mere efter forår og Campingsæsonen. Måske jeg er ved at blive “voksen”.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Sne 11. FEBRUAR 2007

Hele dagen har jeg ventet på det, sneen, men det ser ud til, at det er alle andre steder, der har fået den smukke hvide dyne. Nu håber jeg bare, at der komme et ordentligt ”læs” i nat, selvom det selvfølgelig godt kan give mig trafik problemer, når jeg i morgen skal på arbejde, men det må jeg så bare tage med. og så sørge for at komme hjemmefra i god tid.
— Du kan se indlægget her og de kommentarer det afstedførte.

4 kommentar

 • Karin
  11. februar 2017 at 08:41

  Det er så hyggeligt med tilbageblik, og se hvordan vi ændre os.
  For mig selv vil jeg helst have forår nu, eller allerede i går (haha) – men når jeg er sammen med Otto vil jeg gerne have sne, for de få fnug vi har fået var begejstringen stor for sådan en lille størrelse, han fik nogle fnug på vanterne og til den smeltede var han så optaget og sne blev sagt en masse gange efter hinanden, og han ville bare blive ude i det.
  Når jeg ser du har billeder etc. med fra første færd, bliver jeg træt af jeg begik en fejl tilbage til dengang hvor jeg valgte min egen hostede hjemmeside fremfor wordpress. Jeg begik en fejl, jeg slettede nemlig wordpress delen, og glemte at tage billederne med over på min hostede side, så i dag er der ikke billeder på alt fra tidligere tider. Sådan er det, når man ikke tænker sig om, læser det hele mellem linjerne etc. (hihi)

  Reply
  • Catarina
   11. februar 2017 at 18:50

   Det er faktisk hyggeligere end jeg sådan lige regnede med og jeg har læst mange af de gamle indlæg 🙂
   Det er lidt træls at du ikke fik det hele med fra den gamle blog af – for det er best lidt sjovere at se, når der også er billederne, altså de indlæg hvor der er billeder på. Det er der ikke på alle mine, men det synes jeg ikke gør noget. Nogle af den behøver jo ikke billeder.

   Reply
 • Celena
  11. februar 2017 at 11:50

  Maybe my complaining has rubbed off on you? 😉 Haha!
  What you write about is one of the reasons why I started blogging: a kind of interactive diary or record of our family life. Congrats on having 10 years of your beautiful blog to look back on. xox

  Reply
  • Catarina
   11. februar 2017 at 18:51

   Ohh, that what it is… you are bad bad influence Celena 😆
   I think its part of growing up and now that I turned 50 last september, I might be a grownup ore something… 😀

   Reply

Skriv en kommentar