Menu
DIY / Livet

Endnu en lækre trøje fra min mor

For snart rigtig længe siden eller….. det er jo faktisk ikke så længe siden, men bare her i efteråret, fortalte i et indlæg, at jeg havde fået, en helt igennem skøn, lang- og vamset trøje, som min mor havde strikket til mig. Dengang lovede jeg, at jeg nok skulle vise trøjen frem her på bloggen. Det er så nu det sker. Langt om længe!

~Læg mærke til hvor dejlig stor- og lang den er og ikke mindst, detaljerne på ærmerne.

Det er simpelthen sådan en trøje som jeg har på næsten hver dag, i hvert fald tager jeg den ofte på om morgenen i weekenderne, når jeg er stået op og endnu ikke har været i bad. Og så snart jeg kommer fra job, er det den der bliver taget på. Inden det blev alt for koldt udenfor, brugte jeg den også som almindeligt overtøj, uden andet end en rullekrave inden under. Har jeg fortalt, at den er helt igennem vidunderlig at have på?

9 kommentar

 • Mette
  12. februar 2017 at 08:35

  Den ser toplækker ud. Din mor er skimke dygtig 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. februar 2017 at 13:35

   Ja, hun er ret god til det med 2 pinde og noget garn 😀

   Reply
 • Karin
  12. februar 2017 at 08:37

  Hvor der den lækker (pift) både trøjen og den der bære den.
  Vild med den detalje på ærmet, kan ikke gennemskue hvordan det er lavet, men det står vel i en opskrift eller er det din mor der er den kreative på det punkt.
  Hvis trøjen har et navn, en opskrift, må du godt give link, eller en henvisning til hvor det er muligt at købe den.
  Kender en jeg kunne strikke den til, og efterfølgende til mig selv måske 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. februar 2017 at 13:36

   Ja, det tvist på ærmet er ret fedt og giver den lige det ekstra. Jeg skal nok hører min mor om hvor opskriften findes. Jeg kunne faktisk forestille mig t den er gratis, da hun ofte benytter dem. Vender tilbage senere eller i næste uge. 😀

   Reply
 • Celena
  14. februar 2017 at 03:58

  Love it! And it suits you so well 🙂

  PS: I still think that your mother should adopt a Canadian daughter 😉

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2017 at 13:42

   Ist just one of thous cardigans you dont what to take of 😀
   I’ll ask her again 🙂

   Reply
 • Therese
  14. februar 2017 at 13:32

  Nøj, hvor er du bare heldig. Skønt!

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2017 at 13:42

   Jeps og den er bare så lækker og jeg elsker den 😀

   Reply
 • Den smukkeste søndag – Catarina.dk
  20. januar 2019 at 18:10

  […] at have tilbragt lørdagen i t-shirt, uldsokker og den store vamsede trøje min mor har strikket til mig med indendørs sysler, vågnede jeg i dag mere udvidet end jeg har været i flere måneder. Jeg […]

  Reply

Skriv en kommentar