Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #3

Det er lidt sjovt at se hvordan ens smag kan ændre sig på et enkelt årti. For 10 år siden blev jeg SÅ glad for at finde en nederdel, som var lige så lilla som den lille man regnede for at være ble-lila tilbage i 70’erne. I dag har jeg slet ikke den nederdel mere og faktisk tror jeg, at jeg allerede et par år efter erhvervelsen af den, sendte den til genbrug.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Sommer nederdel 18. FEBRUAR 2007

Vi var i Rosengårdscentret her til formiddag og besøgte diverse elektronik forretninger, og fik købt et par småting. Da vi så var på vej ud, så jeg den… nederdelen, jeg måtte simpelthen eje den. Den er så dejlig sommerlig, med de lilla farver, så nu er den min, jeg glæder mig helt til jeg skal have den på. 🙂
— Du kan se indlægget her.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Susanne
  18. februar 2017 at 14:56

  Ha, ha …. ja den syntes du jo var fin dengang, og heldigvis forandre man sig. Synes det er lidt sjovt at meget af det tøj og lign der var fremme da jeg var sidst i teenage årene er noget af det der kommer igen nu da Sara er blevet 15 år.

  Reply
  • Catarina
   18. februar 2017 at 16:44

   Det er virkelig sjovt at følge tøjmoden, men der er nu også meget af det der kommer frem i de senere år, som jeg ikke er helt pjattet med. Måske netop fordi, vi har været der 😀

   Reply
 • Celena
  19. februar 2017 at 13:31

  I would have bought that skirt too… and would probably still be wearing it 😉 Happy Sunday xox

  Reply
  • Catarina
   19. februar 2017 at 15:48

   Ha ha, then I skull have kept it, af then sendt it tur you 😀

   Reply
 • Karin
  23. februar 2017 at 06:59

  Det tror jeg vi er mange der kan nikke genkendende til. Altså køb til klædeskabet der kun holder kort tid.
  Jeg kan ikke gennemskue hvad der er tidens trend, om det er noget der kan passe den tøjstil du, jeg, andre føler sig godt tilpas i. Jeg har svært ved at sige wauh, jo til den hjemmestrikkede cardigan, da var jeg solgt.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2017 at 17:55

   Hi hi, ja, jeg tror at mange, specielt kvinder kan nikke genkendende til det. Jeg har nu også meget tøj, specielt kjoler, som jeg har haft i mange mange år.
   Jeg har forøvrigt opskriften på trøje til dig.

   Reply
   • Karin
    25. februar 2017 at 08:23

    Tusind tak – glæder mig så meget til planlægning og indkøb til projekt cardigan.

    Reply
    • Catarina
     25. februar 2017 at 19:07

     Velbekomme og så er garnet jo rimeligt billigt 😀

     Reply

Skriv en kommentar