Menu
Livet

Brugt og så lidt mere brugt

Den lille fyr på billedet mødte jeg på min vej hjem fra kontoret. Godt nok er han helt og aldeles stendød, og det er jeg ikke, men jeg har det lidt ligesom ham.

Jeg følger mig en smule brugt. Jeg synes jeg har en del om ørerne på jobbet og det kan mærkes. Og specielt i går og i dag, kan det mærkes. Jeg har heldigvis ingen aftaler i dag og derfor bliver resten af onsdagen brugt på absolut intet. Jeg skal bare sidde og koble helt fra i min stol med benene oppe. Måske der sniger sig lidt hækletøj ind, men det bliver vist også den eneste aktivitet der kommer til at foregå, for til det, skal jeg ikke bruge hjernen så meget.

6 kommentar

 • Aargang73
  22. februar 2017 at 17:30

  Et billede siger mere end tusind ord… den ser nu også ret så flad ud =) En dag eller to med meget at se til, burde være ok, men hvis det bliver ved, så husk at lytte til dig selv. Det lyder dog til at du har rimelig styr på, hvad krop og sind har godt af i sådan en situation. Håber der kommer mere ro på din dag i morgen! Kh Malin

  Reply
  • Catarina
   22. februar 2017 at 17:49

   Ja, det er lige nu det er lidt tungt og jeg ved at jeg kommer ud på den anden side uden at nå bunden. Som du selv er inde på, så er jeg meget obs på at lade op og passe på mig selv. Weekenden er lige om hjørnet og jeg ser i den grad frem til en weekend, men kun en lille aktivitet. 😀

   Reply
 • Karin
  23. februar 2017 at 07:25

  billedbeskrivelser er fantastiske. Håber din onsdag eftermiddag, aften gav dig den ro der var brug for, og strikkepindende fik sig et par omgange.
  Weekenden banker på.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2017 at 17:58

   Jeg var brugt og helt nede, men jeg kom op igen og var klar til næste dag 😀

   Reply
 • Celena
  24. februar 2017 at 12:28

  Don’t forget to take care of yourself xox

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2017 at 17:59

   I wont Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar