Menu
Motion

Fuld knald på torsdagen

I går torsdag, var der arrangeret et 3-timers fastelavnsevent dernede hvor jeg går til spinning. Og ja, jeg havde jo tilmeldt mig, for sådan er jeg jo. Arrangement startede kl. 17 og ville så vare indtil kl. 20. Meget passende, da det jo trods alt er en arbejdsdag i dag fredag.

Jeg var der i rimelig god tid og fik indstillet cyklen til mig og begyndte så stile og roligt opvarmningen.

Jeg og nogle af mine med cykelister ser rimelige friske ud, her inden starten er gået, men det skulle senere ændre sig.

Den første timen fløj afsted og instruktøren havde sammensat en fint og varieret program, med forskellig musik. Da den første time var overstået, kom der ny instruktør på, og der begyndte benene at kunne mærkes.

Efter anden time, var jeg ved at være mere end godt svedig, men humøret- og stemningen var i top og 3. time kom en af mine ynglings instruktører på banen og vi blev “pisket” godt igennem, til fed fed musik. Inden vi fik set os om, var den tredie- og dermed også sidste time overstået. Jeg nåede at forbrænde 1414 kcal på de tre timer, så der var plads til det ostebord som vi blev trakteret med efterfølgende.

Nu er fredagen i gang og det er slet ikke det værste denne uge byder på.

Ha’ en god dag derude.

6 kommentar

 • Celena
  24. februar 2017 at 12:29

  Haha! That is the best! You should wear that crown every day 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2017 at 17:59

   Hi hi, I’m the king and I enjoy it 😆

   Reply
 • Karin
  24. februar 2017 at 18:22

  Super event, og efter 1414 kcal er forbrændt så er det dejligt med et ostebord, håber der var lidt af de skarpe i smagen, og salten var til at smage, Når den har været på så højt niveau i 3 timer, så er der jo også brug for salt, eller er det kun mig 🙂
  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2017 at 18:49

   Jeg snuppede et par kiks med camembert og det var det – jeg kunne nemlig få mere ned, for selvom jeg havde brugt så meget energi, så er jeg som regel ikke sulten efter motion 🙂
   Du ønskes også en god weekend 😀

   Reply
 • Aargang73
  24. februar 2017 at 22:25

  Hold da op! Du har da virkelig gjort dig fortjent af weekend mere end nogen anden 😉 Godt gået! Jeg håber du får en rigtig dejlig og afslappende en af slagsen! Kh Malin

  Reply
  • Catarina
   25. februar 2017 at 06:15

   Mange tak Malin – weekenden er skudt godt igang, med en omgang fastelavnsboller, som Bossen gave inden vi gik hjem fra kontoret. :_-D Forude venter lidt hygge med manden og en bunke andre mennesker, men det skriver jeg om senere – hvis jeg overlever 😉

   Reply

Skriv en kommentar