Menu
Familieliv / På tur

Lørdag med Ferie for Alle og fransk steg

Som så mange andere ferieglade mennesker var vi ligesom dem, taget til Herning Messecenter, hvor feriemessen ‘Ferie for Alle, i denne weekend bliver afholdt. Vi havde et par mennesker vi gerne ville hilse på, nemlig vore bekendte fra Michaels CaravanService, hvor vi har købt vore campingvogn, samt fået lavet alle opgraderinger vi efterhånden har fået udført. Vi var rimelige heldige, at vi slap for kø ved afkørslen, ligesom det at finde en parkeringsplads forløb helt uden problemer. Da vi nåede indgangsdøren, var der minimal kø og så snart vi kom igennem “tælleapparaterne” kunne vi gå den vej vi ville, uden ret mange mennesker. Her stoppede den mennesketomme følelse så også. Efter vi havde hilst på Michael, var der i den grad kommet mange mennesker. Inden vi fik lejlighed til at hilse på Lone, den anden halvdel af Michaels CaravanService, snuppede vi en kaffe på en lille kaffestand hvor de lavede dejlig italiensk kaffe. Også her var der kø, men vi fik vores kaffe og gik så hen mod standen. Vi fik hilst og set lidt vogne, inden vi igen bevægede os ud iblandt de mange mennesker. Da vi havde set en del, var der pludselig nogen der sagde hej. Det var Lars og Karin, som ligesom jeg, er skribenter og ansat hos AltOmCamping.dk. Mens vi stod og snakkede, spottede Søren pludselig hans søster og svoger. Jeg hilste af med Karin og Lars og smuttede så hen til familien. Vi fik en sludder og en invitation til fødselsdag sener på foråret inden vi gik hver vores vej, for de havde set det vi endnu ikke havde. Vi havde på forhånd fundet lidt vi gerne ville se, men lige nettop de vogne, havde udstillerne ikke med på udstillingen. Lidt øv, men så må vi bare kikke et andet sted. Ikke fordi vi skal have ny vogn, slet ikke, men de vogne vi ville se, havde bare nogle småting, vi godt ville tjekke ud live. Ved 13-tiden, var jeg fyldt op af menneskemylderet og det samme var Søren. Så vi besluttede os for, at det måtte være det for denne gang og vi satte næsne mod udgangen og trillede hjemad i silende regn.  

• • •

  Fransk steg blev menuen som skulle gøre os mætte denne grå og små-snusket lørdag aften. Vi gik begge i køkkenet og stod side om sige og gjorde klar. Søren tog sig af det grove, men at rengøre de rodfrugter, som skulle i ovnen under stegen. Jeg klarede nakkekammen som blev snittet på langs, så der kom en god stor lomme i den. Lommen blev fyldt med en blanding af hakkede løg, salvie, peber, hakket persille, basilikum, merian og dijon sennep. Derefter blev den snøret sammen og det fyld som flød ud under sammensnørringen, blev gnedet ind på stegens yderside, inden stegen blev placeret på risten oven over grøntsageren. Efter at duften havde kildet os i næsen i en halvanden times tid, var det endelig tid til at få stegen ud og derpå en smule mere venten, for stege skal jo hvile lidt, inden de skæres ud. Hold nu på ‘hat og briller’, hvor det smagte. Og jeg skal vist lige sige, at vi har mad til da nogle dage i den steg, så jeg tror der ryger en del i frysren.

7 kommentar

 • Karin
  26. februar 2017 at 09:22

  En dejlig lørdag, og heldigt afkørsler, p-plads, indgang gik rimelig smertefrit, uden kødannelse etc. Jeg er fast føl til Outletmesse, for at købe børnetøj etc., det er et mareridt med alle de mennesker.
  Hyggeligt at møde både campingvenner og familie blandt så mange mennesker.
  Hvilke kræs til aftensmaden, der skal hygges når nu det regner og er gråt udenfor.

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2017 at 16:06

   Det var en helt fin lørdag, men et elle4r andet sted er det lidt tosset at betale 200,- kr for billetter til Søren og jeg og turen derop, når vi rent faktisk ikke bruger mere tid deroppe 😉
   Manden var virkelig skøn og de er så dejligt at vi har rester til i dag 😀

   Reply
 • Celena
  26. februar 2017 at 13:07

  Glad you had such a good day! I am a bit sad that you did not invite me over for dinner 😉

  Hope your Sunday is equally good 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. februar 2017 at 16:09

   What!!! Didn’t you get my invitation – perhaps the post is as slowly as with your packet 😆
   Have a fab sunday Celena.

   Reply
   • Celena
    26. februar 2017 at 18:06

    Haha! Good one 🙂 xox

    Reply
    • Catarina
     26. februar 2017 at 18:17

     😉
     Have a nice evening.

     Reply
 • […] kikkeri: Da vi sidste weekend var på messe i Herning, blev vi jo lidt skuffet over at nogle af udstillerne ikke havde de vogne med som vi regnemde med. […]

  Reply

Skriv en kommentar