Menu
Motion

Fastelavnssøndag

Udklædning, bum bum… som hvad?

  Først tænkte jeg, at min udklædning i dag skulle som ‘Dovenlars’, men så ombestemte jeg mig og iførte mig spinningstøjet og smuttede af sted til en enkelt time på cyklen, så der kunne blive plads til en fastelavnsbolle eller to. Grunden til jeg ombestemte mig var, at jeg faktisk har været rigtig doven i denne weekend og ikke fået gået bare en enkelt lille tur. Jeg var til gengæld på messe i går, ikke at det tæller ret meget i regnskabet, for når man går langsomt og småkikker bliver det ikke til mange kilometer. Jeg nå nok ikke målet med at gå 200 km i februar, dertil mangler jeg for mange kilometer og ikke mindst dage, til at gøre det i. Måske marts bliver en 200 km måned, nu får vi at se. Nu vil jeg nyde søndagens langsomhed og bare hygge med min mand. ‘Sagt på godt jysk’ er det nu heller ikke så ringe endda. God søndag til dig og dine.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Celena
  26. februar 2017 at 18:42

  You also deserve to relax and take it easy sometimes 🙂 Happy Sunday xox

  Reply
  • Catarina
   27. februar 2017 at 16:04

   I thin so to, but I also lige to use my body 😀 Så its a kind og a balance 😉

   Reply
 • Aargang73
  26. februar 2017 at 18:51

  Hmm… var det ikke lige det med afslapning, du skulle dyrke denne weekend? 😉 Spinning er ikke det mest afslappende, jeg kan komme i tanke om. Jeg har gået 3 km i dag, så jeg nærmer mig da de 50 🙂 Det er virkelig forfærdeligt, så dovn jeg har været denne måned – marts bliver ‘the måned’ når det kommer til lange gåture og motion generelt!

  Reply
  • Catarina
   27. februar 2017 at 16:06

   Hi hi, planer er til for at kunne ændres og eg kan jo rent faktisk godt lide at bruge min krop og ikke blive alt for lad og standet-hval agtig 😀
   Jeg tror kun jeg når omkring 175 km i denne måned, med det er også ok 😀

   Reply
 • Karin
  27. februar 2017 at 05:51

  I fredags var Frida til fastelavn, hun fik Otto´s udklædning fra sidste år, en svampedragt, men der skulle være en hue på, det ville hun ikke, så hun blev en snebold – i dag mandag er det Otto´s tur, han skal være Onkel Reje, en figur fra Ramasjang. Altså hverken dovenlars eller træningsklæder.
  At sætte målet med 200 km i en mdr. med 28 dage i, kan godt skabe hindringer. 😉
  En anden hindring februar kan give er – hvornår bliver Frida 10 mdr. , hun er jo født 30. april. Om det er den 2/3-2017 – for det er jo betalingsdagen for dem der har betalingsbetingelser løbende mdr. 30 dage.

  Reply
  • Catarina
   27. februar 2017 at 16:07

   Det er dejligt at man kan genbruge kostymer og ikke altid skal ud og erhverve nyt. Jeg er sikker på at begge guldklumper så vidunderlige ud deres kostymer 🙂
   Nogle gange skal baren sættes højt for at have et godt mål at gå efter, ente på det ene eller det andet. 😀

   Reply
   • Karin
    1. marts 2017 at 08:29

    Den kære Otto blev kattekonge, og det helt selv uden hjælp, det er første gang i den afdeling han hører til de har oplevet det, og han blev i udklædningen hele dagen, selv brillerne der var for store forblev på, han var så sej og fortalte alle flere gange, han var Onkel Reje ;-). Dagplejemoderen nød virkelig udviklingen fra sidste år til i år, der var en meget stor ændring, mht. forståelse etc.

    Reply
    • Catarina
     2. marts 2017 at 07:05

     Aiii, hvor er han bare dygtig og så aller første gang han deltager. 😀 OG hvor sjovt at han gerne ville have udklædningen på hele dagen. Det er ikke så tit de små trolle har lyst til det. Han er skisme da en sej gut. 😀
     Det lyder til at han hygger sig i dagplejen og at hun er en super én af slagsen.

     Reply

Skriv en kommentar