Menu
Livet / Motion

Fredag med udfordringer

Fredag er altid en dejlig dag, da den indeholder en lille smule arbejde og masser af fritid. I dag havde jeg dog lidt udfordinger på jobbet, men de nåede lige at bliver løst 2 minutter inden fyraftensfløjtet lød. Fedt!

Så snart jeg kom hjem, kastede jeg over lidt is. Forstået på den måde, at jeg hurtigt fik lavet to af de lækker italiensk is, en chokolate-mint og en laktidsis. Jeg have lige fyldt formene, da Søren kom hjem og han fik så jobbet med at sætte dem i fryseren, mens jeg vaskede op. Derefter flækkede jeg dej sammen til en omgang choko-rug-stykker, dog med den varation, at denne portion er med 5-kornsblanding i stedet for knækkede rugkerner, da jeg er løbet tør for dem. Så var der heller ikke tid til at nå mere og choko-rug-stykke dejen, blev nød til at stå og vente til jeg kom hjem.

For nu stod den på dagens anden udfordring, Jeg skulle til min aller første JungleSport træning ned i Skalbjerg.

For dem der ikke ved hvad junglesport er, kan det ses på videoen her nedenfor.

Jeg skal da eller lige love for at der er en del mavemuskler, som vist ikke rer blever rør i ret så mange år. I den time det varede, kom vi igennem mange gode øvelser og jeg fik da også pænt med sved på panden. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg skal afsted. Og jeg skal jo også ligesom, havde gjort noget ved den fedtprocent. (Og så taler vi ikke om de lækkerier jeg har lavet i dag)

Nu har vi spist og i ovnen står den sidste plade af choko-rug-stykkene.

Fredag er skudt i gang på aller bedste måde og jeg vil nyde den i det dejligste selskab.

10 kommentar

 • Aargang73
  3. marts 2017 at 19:53

  Du har endnu en gang gjort dig fortjent af lidt godt! Og italiensk is er da ikke den værste belønning. Sjovt at prøve en ny træningsform, det kan være motiverende at skifte lidt en gang imellem. Mon ikke, du mærker til dine mavemuskler i morgen 😉 Selv skal jeg styrketræne i morgen, så jeg ved allerede nu, at det bliver besværligt at gå på søndag. Så er det jo heldigt, jeg har investeret i et nyt strikketøj. God weekend til dig! ❤️

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2017 at 06:51

   Lidt lækkerier skal der være plads til når det bliver weekend og for mig er det ikke helt weekend om fredagen, altså sådan rent synde messigt, det bliver det først lørdag. De der is, de er så lette t lave og jeg elsker specielt de der to varianter 😀
   Uha, styrketræning – ja så er der helt sikkert nogle muskler der bliver ømme søndag. Men et eller andet sted er det også dejligt at bliver ømme, for så synes man jo at man har lavet noget. 😀
   Du ønskes også en god weekend 😀

   Reply
 • Karin
  3. marts 2017 at 21:42

  Så er weekenden skudt i gang, og efter sådan en omgang jungle træning er du med garanti helt høj hele weekenden.

  Svigersønnen er instruktør i det lokale fitnessdk, tidligere var det 3 – 4 gange i ugen, nu er det kun torsdag, far til 2 små børn, og yngstedatteren der både arbejder aften, hver 3. weekend, og selvfølgelig dag, og der samtidig skal være plads til minimum 3 længere løbeture af 15 – 25 km om ugen. Han er instruktør i funktionel og cross-fit.

  Ønsker dig den bedste weekend.

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2017 at 06:59

   Det var virkelig fedt at prøve, også selvom jeg til tider synes det gik lidt for langsomt, altså sammenlignet med spinning. 😉
   Svigersønnen er virkelig en fantastisk forbillede, med al den frivillighed og i det hele taget med at den sport han dyrker. Det er sundt. Jeg hørte faktisk til det foredrag, at man forbrænder lige så meget ved at gå 5, 10 eller 15 km, som ved at løbe dem. Så det er godt ny for os der kan lide at gå og som mig, er blevet lidt træ af at løbe 😀
   Du ønskes en dejlig weekend og forhåbentlig er sygdommen kraftig på retur.

   Reply
   • Karin
    4. marts 2017 at 09:17

    Yngstepigen og svigersønnen mødtes jo i det lokale fitnessdk. 🙂
    Glad for du nævner det med at gå, har selv hørt det, troede bare det blev sagt til os med slidgigt i ryggen, for vi ikke skulle slå os selv oven i hovedet for vi ikke kan løbe.
    Jeg kan mærke hvor meget jeg savner mine traveture, sidst jeg prøvede var i mandags, turen blev på 8 km. men jeg prøvede så også af med 2½ time på job, samme dag, så ved ikke lige hvad det var der slog mig helt ned igen.
    Nå men i dag vil jeg prøve med en lille travetur, og bygge på igen i morgen, dog vil jeg være pakket ekstra godt ind.

    Reply
    • Catarina
     4. marts 2017 at 14:34

     Ahh ja, dt kan jeg godt huske at have læste engang over hos dig. Det er nemlig godt at gå og meget mere skånsomt end løb, når bare det er km der er målet, for som jeg skrev at gå 5 km, giver lige så meget som at løbe 5 km, det tager bare længere tid, og konditionen, bliver selvfølgelig ikke så meget bedre ved at gå, men hvis det ikke er målet i sig selv, så “taber” man sig præcis lige så meget ved den ene form som den anden. 😀
     Jeg startede også blødt op, da jeg i efteråret begynte at gå, nu føles det som om jeg kan gå lige så langt det skal være, men der er også kommet mange km i benene siden. 😉

     Reply
 • Therese
  4. marts 2017 at 13:39

  Det ser sjovt ud. Altid fedt at finde noget motion som udover giver sved på panden, også udfordrer både krop og humør på en positiv måde.
  Det ligner lidt de dér TRX reb. Dem har jeg en lille smule erfaring med nede fra mit lokale center, og de er rigtig gode til at træne arme og mave(r) i.

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2017 at 14:35

   Det var bestemt sjovt og i dag kan jeg mærke baglårene, de skrå mavemuskler og lidt oppe ved arme/brystet. Så på den lange bane skal det nok hjælpe 😀

   Reply
 • En sløv slutning på marts –
  31. marts 2017 at 19:48

  […] med at træning, både den gående og spinning. Jeg fik koplet en ny træningsform på, nemlig junglesport, men selvom den kom på, så sløvede jeg af på den, den sidste 1 ½ uge. Faktisk har jeg haft en […]

  Reply
 • […] ikke hvad de rigtig hedder), de bagerste lårmusker og de op- og nedgående side-mavemusker, i dag. Den der JungleSport, er rimelig effektiv, for de muskler jeg normalt ikke får […]

  Reply

Skriv en kommentar