Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #5

Det er virkelig sjældent det sker, men ikke desto mindre, er det rimelig irriterende når det så sker. At ens webhotel er nede. Specielt i weekender, men også på hverdage, for det sker jo altid, lige når jeg har noget på hjertet, som jeg vil dele her på siden. Jeg må dog indrømme, at på de over 10 år jeg nu har haft i123, været enormt hurtige til at tage affære og få rettet fejlen inden får ganske få timer. Derfor, betænkte jeg mig heller ikke, da jeg for et par år siden fik en godt tilbud, som lød på, at jeg kunne betale for mit “hotelophold” forud for en 10 årig periode til en rimelig pris. Men for 10 år siden var jeg vist en kende træt af, at jeg ikke kunne komme på.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Irriterende 4. MARTS 2007

Hvor er der dog (sagt på godt jysk) træls, når ens web-server er nede. Det er godt nok første gang jeg oplever det på dette domain, men at være nede i et ½ døgn, er altså hammerne irriterende, og så en weekend. 
— Du kan se indlægget her .

2 kommentar

 • Karin
  4. marts 2017 at 09:00

  Det er ikke sjovt når webhotellet er nede, det er skønt når 123.dk servicere os så hurtigt. Jeg havde mit domæne og mailserver et sted der prioriter virksomheder, og valgte dem til at have mit webhotel, men som privatbruger, følte jeg, jeg blev overset. En dag gik snakken, og ham jeg talte med sagde ikke direkte, men pakkede det meget ind, at han opfordrede mig til at finde et sted, hvor private havde højere fokus. Tror det var der omkring hvor du fik tilbuddet, for det var der jeg mistede mine billeder fra tidligere tider frem til juni 2014. Jeg sagde ja til noget forkert (øv) og det kunne ikke genskabes.
  Efterfølgende har jeg kun været godt tilfreds.

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2017 at 14:31

   Jeg kan kun anbefale i123, da der es service og stabilitet bare er i top og så bare det at det er et dansk firma er også et plus. Det er virkelig ikke sjovt at midste billeder fra indlæg og genskabe, har man jo ikke ligefrem lyst til og nogle gange måske ikke en potion.

   Reply

Skriv en kommentar