Menu
Familieliv / Livet / Motion

Rengøring, motion, camping og og og

Søndagens aktiviteter er indtil videre som overskriften antyder, så hvis du synes det lyder kedeligt, så stop med at læse videre!

Aktiv morgen:
Jeg har altid mest energi om morgene og hvis jeg først har sat mig noget for, så går der Ajax-tornado i mig. Inden jeg næsten var kommet ud af sengen, hev jeg sengetøet af selv samme og fik sat den vask over. Derefter, stod den på en kop kaffe og en skål havregryn med mælk og et par rosiner.

Rengøring:
Da morgenmaden og kaffen var forsvundet ned i min mave, greb både Søren og jeg rengøringsartiklerne. Jeg startede med rengøringen af vores badeværelse og forældreafdelingen, inden jeg langsomt, men stød bevægede mig ned i den anden ende af huset hvor Søren var det startet med det andet badeværelse, samt de tre børneværelser. Slutteligt stod køkken og bryggeset for skud. Da hele huset var klart, var det blevet tid til dagens anden aktivitet. Som kun jeg deltog i.

Motion:
Søndags-spinning er altid dejligt, for det første er det på et dejligt tidspunkt, fra kl. 10:30 til 11:30 og for det andet, der det ofte en af mine ynglings instruktørerne der står for at piske os igennem. Det var det i dag. Fedt!

Efter en skøn- og hård time, hvor jeg brugte mig selv og fik svedt godt og grundigt igennem, var det tid til dagens anden kop kaffe, vel og mærket efter at jeg havde fået et tiltrængt bad.

Campingvogns kikkeri:
Da vi sidste weekend var på messe i Herning, blev vi jo lidt skuffet over at nogle af udstillerne ikke havde de vogne med som vi regnemde med. Så i går så Søren at den lokale campingvognsforhandler, havde to af vognene, så over middag, kørte vi derned og så på de to. Som jeg nævnte i forbindelse med indlægget fra Herning, så skal vi ikke have en ny vogn, men det er altid sjovt at se på andre og et. blive inspireret af evt. forbedringer/opgraderinger, af vores egen dejlige vogn.

En ny og frisk uge er lige om hjørnet:
Og derfor var det også i dag, at neglene skulle have en omgang ny lak. Da det nu også er søndag, så skal der også være tid og plads til absolut ingenting, og det satser jeg på, at resten af søndagen skal gå med. Hænder får nok hæklenålen i sving og så regner jeg med, at jeg lige skal prøve en ny bageopskrift, som har rumsteret i hovedet de sidste par dage.

Søndagstanker:
Jeg er stadig glad- og overrasket over, at min krop er 12 år yngre end min dåbsattest. Jeg arbejder nu på, at få lidt af de høje tal (som dog er helt inden for normalen) ned. Bare for at prøve, om jeg kan.

PS:
Jeg vil lige nævne, at jeg i den grad kan mærke mormorarmenes muskler, altså de bagerste overarme muskler (ved ikke hvad de rigtig hedder), de bagerste lårmusker og de op- og nedgående side-mavemusker, i dag. Den der JungleSport, er rimelig effektiv, for de muskler jeg normalt ikke får brugt

God søndag til dig der læser med. ♥ ♥ ♥

4 kommentar

 • Karin
  5. marts 2017 at 18:14

  En dejlig søndag med træning, praktiske gøremål og masser af plads til bare ingenting.
  Mht. at mærke dine mormorarme etc. det er så dejligt, så har du taget fat. Som svigersønnen siger, kan det ikke mærkes har man ikke ydet.
  God søndag aften. Og god arbejdsuge/hverdag.

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2017 at 18:36

   Det har det bestemt været og aftenen bliver lige så hyggelig 😀
   Jeg er sådan indrettet, at når jeg tager afsted til noget jeg betaler for, så vil jeg dælen dulme også have noget ud af det. Det gælder også motion 😀 😀
   Ha’ en god aften Karin og god bedring.

   Reply
 • Aargang73
  6. marts 2017 at 19:55

  Hvor har du bare været aktiv! Det er en god start på dagen at gøre rent, så man kan nyde af duften af Ajax resten af dagen. Jeg fik også brug for at ordne negle efter denne weekend. Efter at have fingrene i jorden samt slibet en stol, trængte de til en kærlig omgang. Lige som alle negle var så pæne, knækkede jeg én på stolen. Øv. Det er da i øvrigt nogle gode muskler du haft fat i der – det er nok tricep du tænker på (mormor-armene). Den plejer også at blive nemt øm når man har trænet den!

  Reply
  • Catarina
   7. marts 2017 at 06:45

   Det er dejligt at få de “sure” pligter overstået tidligt så man har friheden til selv at vælge hvad dagen skal indeholde. Her dufter nu ikke af Ajax, for det jeg gør rent i, dufter ikke 😉 Men dejligt at man ved at der er rent.
   Du har da også været aktiv, og med lutter dejlige ting.
   Nååå ja, det er det den muskel hedder – og den er ført ved at være oven på nu 😀 Så nu får den et par dages fred, inden den igen bliver pisket på fredag 😀

   Reply

Skriv en kommentar