Menu
Familieliv

Påskeferieplanlægning

Der er ikke længe til påske, så det er vel egentlig heller ikke for tidligt at begynde at planlægge en lille bitte smule, heller ikke selvom vi endnu er helt sikre på hvor den går henad. For vejret er jo egentlig det afgørende for os. Men vi har da snakket om, at der stadig er så uendeligt meget af Frankrig vi endnu ikke har set, og selvom nogle egne er udforsket en smule, så er heller ikke “kendte” steder, blevet udforsket til bunds.

Planer er der mange af og vi snakker både om det ene og det andet. Vi kikker tilbage på de mange steder vi har været og finder flere småsteder vi gerne vil besøge. Jeg tror faktisk aldrig at vi bliver færdige med det enorme land som hedder Frankrig.

Èt er i hvert fald sikkert, og det er, at den kommende påskeferie kommer til at foregå med vores dejlige private hotelværelse bag på bilen. Sidste år var vi ikke afsted med vognen i påsken, for påsken faldt lidt for tidligt til, at vi ville afsted. Forrige år, hvor vi lige havde fået vognen, blev påskeferien, brugt som en slags jomfrutur i det nordjyske, hvor vi smuttede ind og overraskede yngstesønnen, som stod i sammenflytningen med kæresten og samtidig have fødselsdag.

Hvor så Boreas (nordenvinden) fører os hen i år, vil tiden og vejret vise. Men glæder os, det gør vi i den grad.

Har du nogle planer for Påsken og de tilhørende feriedage?

8 kommentar

 • Karin
  8. marts 2017 at 07:46

  Dejligt med planer for påsken, da den ligger så sent i år, giver det flere muligheder.
  Jeg har fået den lange påskeferie i år. Ved der bliver noget med en fødselsdag, (jeg er blevet bedt om at tage fri de 3 hverdage – hvis alt flasker sig så skal jeg hjemmefra et par dage) – onsdag skal jeg have børnebørn, og ellers håber jeg på tid til at gøre mere ved udendørsarealerne, noget med krukker, etc.

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2017 at 08:51

   Det er ikke dårligt at blive bedt om at holde fri, det kunne jeg godt klare. 🙂
   Det er altid dejligt at komme til fødselsdage og fejre et andet menneske. Og at bruge lidt af ferien på at passe guldklumperne da bare en ekstra gevinst.

   Reply
 • Jonna
  8. marts 2017 at 13:14

  Ja om Torsdagen har jeg inviteret på brunch for hele min famillie og med tre nye oldebørn når vi op på ca 26 personer. Så kan de også lige ønske mig tillykke med min fødselsdag bliver 71 år og kan ikke forstå det. Mit sind er bestemt ikke gamle. Og anden påskedag tager jeg på tur til Fyn og lækker frokost med en dejlig veninde. Så bliver en dejlig påske. Kan godt forstå du gerne vil til Frankrig er et spændene land.

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2017 at 09:04

   HOLD da op, I er da en dejligt stor famile. 🙂 OG det er da skønt at I alle kan samles og hygge med brunch og fejre din fødselsdag. Og en tur til Fyn er jo altid dejligt, for Fyn er jo fin 😉

   Reply
 • Celena
  8. marts 2017 at 23:45

  I hope you get nice weather… and no snow 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2017 at 09:04

   I’m sure we will 😀

   Reply
 • Jytte Due
  9. marts 2017 at 00:17

  Ja! Jeg har fire børnebørn, som har fødselsdag tre dage i træk, og de er stort set lige gamle. De to af dem bor i USA, og der skal jeg ikke før til jul, for nu er det de to andres tur i Jylland. Jeg glæder mig allerede og skal nok også se lidt på hjembyen Århus, der jo er europæisk kulturhovedstad i år med rigtig mange spændende tilbud.
  Glædeligt forår
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2017 at 09:06

   Så har du da vist nok at se til Jytte 😀
   Dejligt at du kan fejre de to af dem herhjemme og har de andre til jul – det er en god fordeling af din “gunst”.
   Det lyder skønt med en tur til Aarhus og specielt i år, hvor den er kulturhovedstad – så er der så mange dejlige arrangementer.

   Reply

Skriv en kommentar