Menu
Dagligdagen

Jeg elsker at vi ikke bor i byen

Jeg elsker, at jeg kan vælge byen til og ikke behøver, at opholde mig derinde for længe af gangen. Jeg elsker at jeg stadig kan gå forkert herude på landet, som faktisk ikke er så langt ude på landet, som jeg kunne ønske sig det. Jeg elsker den fred og ro jeg finder ved at gå mine ture i naturen.

Når jeg her været i København en enkelt dag, og det er efterhånden sjældnere og sjældnere det sker, så føles det nærmet som om, jeg ikke kan ånde rigtigt før end jeg er over broen fra Sjælland til Fyn. Og jo tættere vi kommer på at være hjemme, jo mere siger jeg ahh.

Jeg elsker, at jeg ikke behøver at “tjene kasse” og at jeg ikke skal have en fuldtidskarrierejob for at få tingen til at løbe rundt, for boligpriserne her på den anden side af Storebælt, er jo markant billigere end på den anden side. Ligesom det, at vi er godt uden for Odense, også gør det hele meget billigere. Det er frihed. Frihed til selv at vælge hvad jeg vil.

Jeg elsker, at jeg har naturen så tæt på og hvis jeg vil, kan jeg vælge Odense til. Det sker ikke så tit, for naturen lokker mere end byen. Her går jeg i kjole med plørede gummistøvler på samme tid og har lange lakerede negle, men ingen makeup. Sikker ikke noget smukt syn, men pyt med det, jeg møder jo ikke ret ofte andre, og de overlever helt sikkert.

Jeg bruger naturen og dyrker udelivet her omkring hvor vi bor og jeg ved, at det er godt for min krop og ikke mindst, min sjæl. Her behøver jeg bare være mig.

8 kommentar

 • Mette
  9. marts 2017 at 11:49

  Det indlæg kunne jeg havde skrevet – blot med nogle andre bynavne 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2017 at 13:33

   Hi hi, det er jeg sikker på Mette, altså med det kendskab jeg har til dig 😀

   Reply
 • Karin
  10. marts 2017 at 08:10

  Når du skriver om dine travetur, dit hjem etc. så mærkes det så tydeligt at du er placeret lige i hjertet af det der betyder mest for dig, dit hjem, omgivelserne, Søren, og stedet hvor drengene kan komme og være der alle med kærester og hund, hvor i kan komme ud i det fri, være alene og nyde.
  Nyder dine billeder og fortællinger om dine opdagelser på dine traveture.

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2017 at 19:40

   Jeg føler mig i den grad hjemme her, hvor jeg kan trække vejret og hvor jeg kan være mig selv. Jeg kan også godt lide byen, men bare i de doser som passer mig. 🙂
   Det er dejligt at høre at du nyder at læse mine små hverdagsberetninger og ikke synes de er for trivielle, hvilket de sikker er for mange 😉 Og tak for dine dejlige kommentarer. ♥

   Reply
 • Layoni
  10. marts 2017 at 11:32

  Hvor er det da dejlig læsning lige fra morgenstunden, øh vistnok snart middagstid, men jeg har fri i dag, så for mig er tiden ligegyldig i dag 🙂 men det er bestemt sådan jeg også har det, og derfor jeg også bor i en lille landsby med masser af vand og natur, og ikke mindst frisk luft med tilsat havbrise 🙂 love it <3 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2017 at 19:42

   Jeg tror vi er mange som nyder naturen og at leve midt i den. Jeg lever ikke tæt på vand, men jeg har skove og hvis jeg kunne flyttede jeg endnu længere væk fra alt, men jeg elsker også vore hjem og ikke mindst haven, selvom det til tider kræver ikke så lidt. 😀
   Tak for din dejlige kommentar og fordi du læser med her ♥

   Reply
 • Aargang73
  10. marts 2017 at 20:44

  Jeg kan også følge dig 100%! Jeg bor ikke på landet, men i en lille by 10 km fra Aalborg og meget tæt på naturen. Jeg elsker at gå lange ture og bruger derfor osgå nærheden til naturen. Det er meget sjældent jeg kommer ind til byen, men de få gange jeg er der, kan jeg også nyde det og synes, det er hyggeligt. Når det er sagt, nyder jeg at komme hjem til mit hjem igen, med udsigt udover fjorden – langt væk fra ‘storbyens’ jag.

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2017 at 18:22

   Vi bor også i en lille landsby, men i udkanten, men det føles så meget på landet, da skoven ikke er længere væk et par hundrede meter. Det er dejligt at man kan vælge til og fra som man har lyst til 😀

   Reply

Skriv en kommentar