Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #6

Der udkom tre indlæg den lørdag for 10 år siden og grunden til at der kom hele tre af slagsen var, at jeg havde været travlt optaget dagene op til weekenden og derfor havde jeg ikke haft tid til at opdatere de mange indtryk jeg havde fået. Jeg havde bl.a vært på et par dages teambuilding med mine kolleger fra Kruuse (veterinærfirma), som var meget givtige og også meget sjovt. Det var også i 2007, jeg fik min lille Peugeot, som jeg havde i lidt mere en 4 år. En virkelig dejlig bil og som jeg nød at kører i, i alle årene. Jeg var åbenbart også ret glad for, at fotografere blå/lilla blomstre, så det kom er der et enormt langt indlæg på tre ord ud af. Wauw 🙂

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Ro på øverste etage 11. MARTS 2007

Så er der igen ved at være ro på ”øverste etage”, så jeg kan få skrevet lidt her på bloggen. Torsdag var jeg jo på Team Building på OCC fra 13:00-19:00 med efterfølgende middag. Det var rigtig givende og vi var alle enige om at det var godt.  Lørdag skulle vi så på den igen, men denne gang var alle, både fra den danske afdeling og eksporten med. Vi startede kl. 8:30 og sluttede kl. 17:00, så det var en lang dag, med mange indtryk som jeg har været nød til at lade bundfælde sig.

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Så fik jeg den 11. MARTS 2007

…min sprit nye bil. Fredag efter arbejde var så dagen, hvor jeg kunne hente min NYE bil. Det er en Peugeot 207, en dejlig lille fiks bil, som er let at parkere og manøvrere rundt med. Helt og aldeles anderledes at kører end den gamle Toyota. Den har næsten alt i udstyr, så det er ren luksus 🙂

Her er hvad jeg skrev dengang:

 

Min lilla/blå periode? 11. MARTS 2007

Hvad blomster angår…
— Du kan se indlæggene her, her og her og de kommentarer de afstedførte.

15 kommentar

 • Karin
  11. marts 2017 at 10:33

  Dejligt med et tilbageblik. Det er jo ikke altid man husker hvad der skete for 10 år siden, dog huskes bilen, Team Building kurset, så er det rart at opdateret. Måske synes det ikke at være så lang tid siden denne begivenhed var sket. Jeg har det med flere ting hvor jeg ikke føler det er så længe siden.
  Dejlige blomster – det er jo lige årstiden kan jeg se, dem vi gerne vil til at have i vore krukker meget snart.

  Reply
  • Catarina
   11. marts 2017 at 18:25

   Jeg kunne faktisk ikke huske at det var så tidligt på året jge hentede den nye bil, men så blev jeg lige oplyst 😀 Som jeg vist har nævnt før, så er det sjovt med sådanne tilbageblik, på hverdagsbegivenheder 😀

   Reply
 • Ingrid
  11. marts 2017 at 17:31

  Ha,ha,en identisk Peuogot hadde jeg også på den tiden, lik farge også. Tenk at du har blogget så lenge. Da har du littav en min e-bok. Jeg har blogget siden januar 2010 og synes det er lenge. Jeg la ned den gammle bloggen ved nyttår og startet opp min nye som jeg er mer fornøyd med. Ønsker deg en fin helg, og jeg kommer snart på besøk hos deg igjen.

  Reply
  • Ingrid
   11. marts 2017 at 17:34

   Det skulle altså stå litt av en minnebok. Det gikk litt raskt med stavekontrollen.

   Reply
   • Catarina
    11. marts 2017 at 18:28

    Hi hi, ja den stavekontrol er nogle gange til mere besvær end gavn 😉

    Reply
  • Catarina
   11. marts 2017 at 18:27

   Ja, det er efterhånden blevet til 11 år som blogger og jeg satser på at blive ved mange år endnu 😉
   Den 207’er var en skøn bil, men den jeg har nu og før denne, var også dejlige. Tror bare jeg elsker alle de biler jeg har haft igennem tiden 😀
   Du ønskes også en dejlig aften Ingrid og tak for din første kommentar her på bloggen 😀

   Reply
 • Celena
  11. marts 2017 at 23:00

  It is always nice to have good memories to look back on… a car is definitely a good one 🙂

  xox… have a good weekend! 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2017 at 07:15

   I just love cars event though we dont change them all the time 😉

   Reply
 • Celena
  11. marts 2017 at 23:01

  It is always nice to have good memories to look back on… a car is definitely a good one 🙂

  xox… have a relaxing weekend! 🙂

  Reply
 • Celena
  11. marts 2017 at 23:30

  Apologies for the double post… my internet was misbehaving 😉

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2017 at 07:16

   No problem Celena – these things just happens 😀

   Reply
 • Helle K.
  13. marts 2017 at 09:31

  Hyggeligt lige at mindes … jeg har fulgt dig fra starten – og tak for det 🙂 Jeg er ikke mere så god til at kommentere, men jeg læser alt, måske ikke samme dag som du skriver, der er jeg nemlig også blevet dårlig til, men i løbet af nogle dage.
  Tillykke med jubilæet.

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2017 at 11:21

   Det er nu ikke et jubilæum – men kun et tilbagekik.

   Reply
 • Aargang73
  14. marts 2017 at 19:43

  Det er helt fantastisk at man kan bruge bloggen som dagbog. Selv har jeg kun skrevet på bloggen i knapt 2 år, men jeg kan stadig falde i staver når jeg begynder at læse gamle indlæg. Jeg kan godt sætte mig ind hvordan du må have det som kan kigge 11 år tilbage. Jeg har mine dagbøger tilbage fra den gang jeg var ung, ca 13-20 år og det er virkelig sjov læsning.

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2017 at 11:21

   Det er sjovt at se tilbage på hverdagsminder som er “så” gamle og jeg nyder mine ugentlige tilbageblik. 😀

   Reply

Skriv en kommentar