Menu
Familieliv / Livet

Weekenden sluttede og mandag kom

…..det samme gjorde tirsdag, onsdag og nu torsdag.
Jeg nåede kun lige at lavet overskriften til indlægger der skulle have været udgivet i mandags, mere nåede jeg ikke. Ikke videre fedt, men sådan er virkeligheden nogle gange.

Men tilbage til den forgående weekend. Den var super hyggelig også selvom vi ikke havde de store planer. Mens jeg var ude og gå en tur i det smukke solskin, besluttede Søren sig for at lave en bunke lækre pirogger med spinat, feta og lidt skinke. De er altid lækre at have i fryseren som en nem og hurtig aftensmad, så ingen af os rigtig gider madlavningen. Selvfølgelig blev de så også dem der udgjorde det for maden i lørdags. Da jeg kom retur fra min gåtur, var de sidste pirogger ved at komme ud af ovnen og jeg skyndte mig at få skåret en stak rødløg i ultra tynde skiver, for glasset i køleskabet med de syltede rødløg, var ved at være tomt, så en ny portion skulle til.

Det var også i weekenden jeg fik et lille brev i min e-Boks fra Rigspolitiet, med et krav om at de gerne ville have 1000,- DKK fra mig, da jeg havde kørt en kende for stærkt. Jeg vidste godt den ville komme, for det var lige før jeg blev både blændet og forskrækket over blitzen der blev fyre af fra den hvide kassevogn, der stor på hovedvejen, 500 meter hjemmefra. Øv bøv.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin
  17. marts 2017 at 06:32

  Der er perioder hvor en forstyrrelse kan vare flere dage, måske endda længere, det kender jeg kun alt for godt.
  Det er dejligt med weekender hvor der ikke er for mange aftaler i kalenderen, eller måske ingen andet end dem vi har med os selv, en travetur, en tur på spinningscyklen, huslige gøremål etc.
  Sure penge at skulle betale, for den smule for stærk du kørte, var nok ikke lige kr. 1000,- værd Øv øv øv/æv.
  Nu er det EF dag, og om nogle timer kan der tages hul på weekenden.
  God weekend til dig

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2017 at 08:31

   Det er faktisk sjovt at de “forstyrrelser” kommer i klumper og man så ikke synes at nå andet end de daglige ting. Selvfølgelig kan jeg jo prioritere anderledes og lade bloggen komme først, men sådan er jeg vist bare ikke indrettet 😉
   Ja, det var virkelig nogle trælse penge at komme af med, men de er jo også selvforskyldte og jeg vidste det så snart jeg så blitzlyset. Så bøden er betalt og ude af verdenen. 🙂
   Du ønskes også en god weekend, som allerede er godt i gang.

   Reply
 • Aargang73
  17. marts 2017 at 22:50

  Øv for de 1000 kroner! Tænk over alt det man ellers kunne have gjort for dem 😉 Jeg er selv blevet fotograferet et par gange, og ironisk nok det samme sted. Nu har jeg dog lært det og holder altid hastigheden på den strækning. Håber du får en rolig weekend efter en åbenbart travl uge. Kh Malin

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2017 at 08:32

   Ja lige præcis, der var så mange andre dejlige ting jeg kunne have brugt de penge på, men sådan er det,. Der er konsekvenser af ens handlinger og nogle er gratis andre koster, ente på den ene måde eller den anden 😉

   Reply
 • Mette
  18. marts 2017 at 08:10

  Jeg er glad for at se, at det ikke kun er mig der er småkriminel 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. marts 2017 at 08:36

   Hi hi, jeg tror vi er mange og da dette er min aller første, så tæller jeg med nu 😀

   Reply

Skriv en kommentar